ASA Food Feed & Agri

ASA Professionals Food Feed & Agri (ASA FFA) is een gespecialiseerd werving & selectie bureau in Wageningen. Wij zitten op de campus van de Wageningen Universiteit en bemiddelen kandidaten in de voedingsmiddelenindustrie, diervoederindustrie en agrarische sector. Opdrachtgevers waar je aan kan denken zijn; zaadveredelingsbedrijven, diervoerderproducenten en levensmiddelenbedrijven maar ook advies- en onderzoeksbureaus, gemeenten en ministeries. De vacatures waarvoor ASA FFA bemiddelt lopen qua ervaring en senioriteit uiteen. 

Recentelijk afgestudeerd of juist op zoek naar een leuke tweede stap in je carrière 

Heb jij een studieachtergrond in deze sector of werkervaring in de branche en ben je bijvoorbeeld op zoek naar een leuke eerste of tweede stap in je carrière? Op de website staan de mogelijkheden voor jou als starter/ junior. Ook bieden wij meerdere malen per jaar mooie inhoudelijke traineeship programma’s aan bij diverse opdrachtgevers. 

Ruime werkervaring en toe aan een nieuwe uitdaging

Uiteraard zijn wij er ook voor de meer ervaren kandidaat. Rollen waarbij een bepaalde inhoudelijke expertise gevraagd wordt zoals productontwikkelaars, QA specialisten, procestechnologen, onderzoekers, adviseurs etc. Denk ook aan de meer generalistische rollen op gebied van bijvoorbeeld sales en inkoop. 

Management en Directie 

Op zoek naar een rol als operations manager, plantmanager of salesmanager of misschien wel R&D Director?  Wij maken onderdeel uit van USG/ Start People en daarmee zitten wij bij meerdere internationale grote (food) contractpartners inhouse. Op deze manier zijn wij in staat om als organisatie de gehele personele keten te bedienen waarbij ASA Food Feed & Agri de hogere functies in deze specifieke branche voor haar rekening neemt. Ben je op zoek naar een leidinggevende functie op niveau in de Agrifood branche? Neem gerust eens contact met ons op. 

Interim

Ben jij op Interim basis actief? Mooi! Met grote regelmaat krijgen wij vragen vanuit opdrachtgevers voor een tijdelijke oplossing. Dat kan doormiddel van standaard detacheren maar ook doormiddel van het inzetten van jou als interim kandidaat. Wat kan je hierin verwachten? Als Interimmer wordt je administratief gezien volledig ontlast. Wij spreken vooraf jouw tarief af en wij doen vervolgens de rest zoals de bemiddeling, contractbeheer, urenregistratie en facturatie. Via een online account registreer jij je uren waarna jij vervolgens iedere 30 dagen wordt uitbetaald! 

Klinkt dit goed? Bekijk dan regelmatig onze vacatures en meld je aan op onze LinkedIn bedrijfspagina. Op die manier wordt je op de hoogte gehouden van ontwikkelingen, successen, nieuwtjes en mooie vacatures!

Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Laat het ons weten. Je kan een open sollicitatie doen, zodat we contact met je kunnen opnemen zodra we een vacature krijgen die aan jouw wensen voldoet. 

Jouke & Nicole foto


Contact

ASA FFA Professionals 
Gebouw Plus Ultra
Bronland 12P, 6708 WH
Wageningen

0317-356006
E ffa@asatalent.nl

LI button asa

FFA Header Transparant

Onze werkwijze

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de agrifood sector? Wij gaan graag het gesprek aan om te bespreken welke harde en zachte criteria jij stelt aan je werk. Wat zoek je in je nieuwe uitdaging? Waar krijg je positieve energie van? Hiermee kunnen wij aan de slag.

Of je nou student/starter op de arbeidsmarkt bent, of ruime werkervaring hebt, met onze branche specifieke kennis kunnen we je verder helpen!

Bij geschiktheid op papier plannen wij een afspraak bij ons op kantoor. Op deze manier leren wij de persoon achter het CV kennen en krijg je als kandidaat de ruimte om alle vragen te stellen. We bespreken hierin de harde skills, maar ook jouw competenties zullen aan bod komen. Gedurende het traject begeleiden wij je zo goed mogelijk. Dat betekent dat er regelmatig contact is over de voortgang. Daarnaast bereiden wij je voor op het sollicitatiegesprek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Tot slot zal er een korte evaluatie plaatsvinden hoe je het traject hebt ervaren. Wij hopen op deze manier zoveel mogelijk kandidaten succesvol te begeleiden naar een passende (nieuwe) uitdagende functie!

Ons Team

Foto Jouke van Oostenbrugge

Jouke van Oostenbrugge

Vestigingsmanager
M +31 (0)6 8312 2261
E jvanoostenbrugge@asatalent.nl

Onze Vacatures

0 vacatures gevonden