Ga mee naar Ibiza

Kom jij werken in ons ASA-team? Laat dan hier jouw gegevens achter.

Welke functie lijkt je interessant?
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Inhouse consultant bij Soldaat van Oranje

Voor alle mensen die van entertaintment en hospitality houden is dit dé plek om te werken. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de gehele personeelsbezetting rondom de musical Soldaat van Oranje in Katwijk. Hoe tof is dat?!

 

Consultant bij ASA

Zoek dé leukste bijbanen voor onze studenten of die ene startersbaan waar onze afstudeerders al tijden van dromen. Of plaats jij dat professionele, commerciële talent bij onze klant Samsung? Als consultant help jij studenten, starters en professionals aan een baan. Elke dag is anders en met deze collega's is iedere dag een feestje.

 

Recruiter bij ASA

Heb jij al enige recruitment of HR ervaring en zoek je een nieuwe uitdaging, dan is dit de functie die bij je past. Jij weet altijd de juiste kandidaat te vinden voor onze opdrachtgevers, door creatief te searchen en te selecteren. Dit doe je middels onze digitale tooling, LinkedIn of zelfs middels marketing campagnes.