Ga mee naar Ibiza

Kom jij werken in ons ASA-team? Laat dan hier jouw gegevens achter.

Welke functie lijkt je interessant?
In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Inhouse consultant bij Soldaat van Oranje

Voor alle mensen die van entertaintment en hospitality houden is dit dé plek om te werken. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de gehele personeelsbezetting rondom de musical Soldaat van Oranje in Katwijk. Hoe tof is dat?!

 

Consultant bij ASA

Zoek dé leukste bijbanen voor onze studenten of die ene startersbaan waar onze afstudeerders al tijden van dromen. Of plaats jij dat professionele, commerciële talent bij onze klant Samsung? Als consultant help jij studenten, starters en professionals aan een baan. Elke dag is anders en met deze collega's is iedere dag een feestje.

 

Recruiter bij ASA

Heb jij al enige recruitment of HR ervaring en zoek je een nieuwe uitdaging, dan is dit de functie die bij je past. Jij weet altijd de juiste kandidaat te vinden voor onze opdrachtgevers, door creatief te searchen en te selecteren. Dit doe je middels onze digitale tooling, LinkedIn of zelfs middels marketing campagnes.

 

Senior vestigingsmanager EasyWay

Dit is een mooie functie voor iemand met al enkele jaren management ervaring. Jij ben verantwoordelijk voor de KPI's zoals omzet en kwaliteitsdoelstellingen van de vestiging. Easy Way richt zich voornamelijk op transport- en chauffeursdiensten. Daarnaast krijg je een heerlijk gemotiveerd team!

 

Campagne marketeer

Ben jij een resultaatgerichte marketeer met een creatief brein? Dan kun je aan de slag als campagne marketeer, waarbij jij diverse wervingscampagnes via social media en google uitvoert om te zorgen dat we de juiste kandidaten binnen krijgen. Dus ervaring of feeling met social advertising is gewenst.

 

Digital Brand Specialist

Jij ontwikkelt en bewaakt de merkstrategie en zorgt voor een naadloze doorvertaling naar onze communicatiestrategie. Jij bent bezig met creatieve strategievorming, ontwikkeling van communicatieconcepten en het begeleiden van deze plannen in de executie. Jouw scope loopt van brandingsvraagstukken op ATL niveau tot conversievraagstukken in de sell laag.