Werken via ASA

Onze missie is om de talenten van studenten en young professionals te versnellen in die zo belangrijke fase van hun leven. Dat facineert ons. Wij willen hen sterker maken zodat ze een goede start maken in hun loopbaan en zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen.

Hoe helpt ASA jou als student én young professional?

ASA helpt je:

  • tijdens je studie aan die leuke bijbaan om geld te verdienen, dat je als student goed kunt gebruiken. Hierdoor kun jij tijdens je studie je talenten optimaal ontdekken;
  • verderop in je studie aan de voor je studie meest relevante bijbaan, waardoor je niet alleen geld bijverdient, maar ook werk doet dat al goed aansluit bij je studie. Hierdoor kun je de kernkwaliteiten die je eerder bij jezelf hebt ontdekt, optimaal ontwikkelen;
  • aan het einde van je studie of direct daarna aan je eerste baan als young professional, waarbij die baan optimaal aansluit bij de studie die je hebt gedaan en de kernkwaliteiten die je hebt. Hierdoor kun je die kernkwaliteiten die je hebt ontdekt en ontwikkeld, optimaal benutten.

Wat voor arbeidscontracten biedt ASA?

Dit is geheel afhankelijk van de wensen van de werkgever en het doel van de vacature. Er zijn een aantal mogelijkheden:

  • Je kunt voor een bepaalde tijd een uitzendcontract krijgen via ASA en daarna op contract gaan bij de werkgever. Het eventuele contract bij de werkgever is afhankelijk van je functioneren en het doel van de vacature.
  • De werkgever kan er ook voor kiezen om je meteen een contract aan te bieden voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dan is er sprake van werving en selectie.
  • Er is ook de mogelijkheid om gedetacheerd te worden. Dit houdt in dat ASA je een contract aanbiedt voor een bepaalde periode en dat je voor één of verschillende werkgevers komt te werken.

Enthousiast? Bekijk onze meest actuele vacatures.

;