Je cv maken: zo val je op!

Je cv is jouw eerste contact met jouw potentiële nieuwe werkgever. Werkgevers ontvangen vaak zóveel sollicitaties, dat het belangrijk is dat jouw cv de aandacht trekt. Daar moet je aan denken als je jouw cv maakt. Hoe kun je je cv laten opvallen? Hieronder vind je veel tips en inspirerende cv-voorbeelden. Bekijk meer cv-voorbeelden op ons Pinterest-board.

Algemene cv-tips

Begin bij de basis: lees eerst deze algemene cv-tips door voor je begint met stap 2: het schrijven van je cv.

Je cv schrijven

Je cv schrijven doe je in een mum van tijd met deze 10 schrijftips.

Cv-building

Cv-building is opbouwen van relevante werkervaring en nevenactiviteiten (zoals vrijwilligerswerk of workshops) om zoveel mogelijk kans te maken op die ene fantastische functie. Met deze cv-building tips maak je meer kans op jouw droombaan.

Maak snel je cv met deze cv-voorbeelden!

Er zijn veel verschillende manieren om je cv te maken. Ontdek hoe je je cv maakt met Prezi, Wordpress of Indesign. En maak het jezelf gemakkelijk met cv-templates en cv-voorbeelden. Ter inspiratie!

Cv dont’s: dit hoort niet thuis op je cv

Heb je je cv klaar? Tijd om het er eens bij te pakken en te checken op deze cv dont’s.

Je social media cv

Veel bedrijven staan te springen om jonge werknemers met kennis van social media. Zet je cv op social media om jouw kennis te laten zien én om op te vallen.

Vind een baan via social media

Onderscheid je van de rest met een social media strategie. Met deze tips en voorbeelden vind je in een mum van tijd een baan via social media.