Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Aan de slag als parttime schoonmaker

ASA Eindhoven

Standplaats
Helmond
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
12
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0014116

Wij zijn op zoek naar enthousiaste schoonmakers die aan het werk willen! Het gaat hierbij om een parttime functie en tijdelijk werk. Als schoonmaker ga je aan de slag in het vakantiepark in Mierlo. Je gaat ervoor zorgen dat de bezoekers van het park hun vakantie goed starten met een frisse, schone kamer!

Je hoeft je niet druk te maken om wat je allemaal moet schoonmaken, daar krijg je een checklist voor zodat je niks vergeet. Ook krijg je op je eerste werkdag informatie die nodig is om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de aankomende werkdagen. De werkzaamheden die op dit checklist staan zijn o.a. het stofzuigen van de kamers, het dweilen van de kamers, het schoonmaken van het sanitair en het schoonmaken van de keuken.

Vanaf april kan je elke maandag en vrijdag tot oktober aan de slag als schoonmaker!

  • Je woont in de omgeving van Mierlo (Helmond)
  • Je bent een aanpakker
  • Je kunt werken met een hoog werktempo en staat hiervoor open
  • Je houdt van zelfstandig werken en zorgvuldig werken
  • Je bent beschikbaar op maandagen en/of vrijdagen

Wanneer je gaat werken als schoonmaker werk je vanuit ASA bij CSU. Dat is een van de bekendste Nederlandse schoonmaakbedrijven met meer dan 15.000 medewerkers. Met veel locaties zorgt CSU ervoor dat iedereen wordt voorzien van een schone en hygiënische omgeving.
Het vakantiepark waar je komt te werken is makkelijk te bereiken vanuit Helmond en/of Eindhoven. Je kan er komen met eigen vervoer of openbaar vervoer. Voor het vakantiepark bevindt zich een bushalte.

  • Een leuke parttime baan die goed te combineren is met een studie of een andere baan
  • Een tijdelijke functie, jij kan dus zelf beslissen wanneer je niet (meer) wilt werken
  • De kans om van april tot oktober elke maandag en vrijdag te werken
  • De keuze om je salaris wekelijks of 4 wekelijks uitbetaald te krijgen
  • Een bruto uurloon tussen de €4,97 en €11,05 (afhankelijk van je leeftijd)