Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Aan de slag in de catering voor 15-20 uur per week

ASA Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
16
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1605000857

Dagelijks verzorg jij een heerlijke lunch binnen het bedrijfsrestaurant.
De saladebar leg jij vol met versgesneden groenten en etenswaren voor het samenstellen van een heerlijke salade.
Diverse broodjes worden rijkbelegd en elke dag wordt een heerlijke (vegetarische) soep bereidt.
Op sommige locaties help met het verzorgen van borrels en het uitserveren van lekkere drankjes en hapjes.
Je kan (of leert) koffies maken en daarnaast zorg je ervoor dat het bedrijfsrestaurant er spik en span uitziet.

Je begint de dag Mise en Place.
Vervolgens help je mee met het beleggen van de broodjes of het klaarmaken van de andere etenswaren en verdeel je alles over de verschillende ''stations'' in het restaurant.
Waar nodig help je vanaf 11:30 uur bij de kassa of in de spoelkeuken om de vaat weg te werken en aan het einde van de dag ruim je samen alles op.
Vaak ben je al tussen 15:30-16:00 uur (of zelfs eerder) thuis!

  • Je bent woonachtig in omgeving Utrecht;
  • Je weet hoe je gasten een welkom gevoel geeft;
  • Je bent stressbestendig en kan goed omgaan met drukte;
  • Je kan flink gas geven in een korte tijd van ongeveer 2 uur wanneer de bedrijfslunch piekt;
  • Je bent proactief;
  • Je vindt het niet erg om nat en/of vies te worden en in de spoelkeuken te staan;
  • Je bent representatief;
  • Je bent flexibel -en (tijdelijk) parttime inzetbaar.

Via ASA kom je te werken bij Vitam; de gezonde bedrijfscateraar. Door duurzaam, vitaal én verantwoord te ondernemen, draagt VITAM bij aan het welzijn van haar gasten, opdrachtgevers en collega’s. In de 15 jaar dat het bedrijf bestaat, hebben zij een eigen passie voor eten en drinken ontwikkeld. En deze passie werkt aanstekelijk! VITAM is anno 2018 op bijna 200 locaties door heel Nederland actief als bedrijfscateraar.

Wat maakt Vitam zo leuk?

  • Je leert één of meerdere organisaties kennen;
  • Je leert koken, frituren, broodjes beleggen en kassa draaien;
  • Jij wordt het visitekaartje van het bedrijf;
  • Je hebt veel contact met zowel jouw collega's als de medewerkers binnen het bedrijf;
  • Je leert creatief om te gaan met eten;
  • Sta je langer op één locatie? Pak je de werkzaamheden snel op? Dan heb je kans dat de restaurantmanager je meeneemt in meerdere werkzaamheden;
  • Je bent altijd omringt door heerlijk eten!

Inclusief ADV vergoeding verdien je tussen €11,17 - €11,57 per uur (ongeacht leeftijd)!*ADV vergoeding is 6,32% boven op je uurloon;

  • Reiskostenvergoeding tussen 12 en 30 km enkele reis, maximaal €6,00 netto per gewerkte dag.
  • Flexibel rooster;
  • Het leuke van de catering, zonder het werken in de weekenden;
  • Kennis maken met meerdere organisaties;
  • Genoemd salaris is op basis van de cao bedrijfscatering welke van toepassing is op 95% van de locaties.
  • Wil jij werken bij dit topbedrijf en direct aan de slag?
  • Reageer dan snel op deze vacature!
  • Wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op.
  • Telefonisch nemen we zo veel mogelijk informatie met je door.
  • Zijn we beide enthousiast, dan maken we direct een afspraak voor een intakegesprek!