Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Accountmanager Binnendienst

ASA Professionals MIdden

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
38
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1628000771

Ben je graag in contact met verschillende mensen? Zet jij graag jouw commerciële vaardigheden in om iemand te overtuigen? Krijg jij een kick bij het binnenhalen van een nieuwe klant?
Dan zit je hier goed!

Voor een internationaal bedrijf zijn wij met spoed op zoek naar een Accountmanager Binnendienst die per direct zou kunnen starten. Als Accountmanager Binnendienst maak je onderdeel uit van de binnendienst-afdeling Telesales Cards. Deze afdeling beheert alles omtrent de tankpassen. Met deze tankpas kun je naast tanken o.a. parkeren, aankopen in onze shops doen en je auto wassen. Omdat de organisatie groeit zijn we per direct op zoek naar een nieuwe collega.

Je ondersteunt vanuit jouw bureau op het hoofdkantoor in Den Haag de accountmanagers van de afdeling. De functie van Accountmanager Binnendienst zorgt voor veel uitdaging. Je zorgt dat potentiële klanten bekend raken met de voordelen van de tankpassen en behoud contact met warme leads. Dit doe je door zelf leads te benaderen (outbound) maar ook door te zorgen dat geïnteresseerden (inbound) gelijk klant worden.

Naast een stuk commercie ben je ook een goede relatiebeheerder. Je beheert namelijk ook je eigen klanten en je zorgt ervoor dat zij tevreden klant zijn en blijven. De functie biedt veel vrijheid voor initiatieven en nieuwe ideeën waardoor jij op jouw manier succes kunt behalen.

We zijn op zoek naar een ambitieuze kandidaat die graag commercieel aan de slag wil en zich kenmerkt met de volgende punten:

 • Relevante afgeronde HBO/WO opleiding in commerciële richting;
 • Tenminste 2 jaar commerciële werkervaring;
 • Affiniteit met zakelijke dienstverlening;
 • Je hebt een servicegerichte aanpak, commerciële drive en bent zelfstandig ondernemend
 • In bezit van rijbewijs B
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Internationale handelsorganisatie in Den Haag. Goed te bereiken per OV of auto vanaf Rotterdam, Delft, Schiedam, Leiden en Zoetermeer. De bedrijfscultuur is informeel en er is oog voor de persoon en ontwikkeling. Het bedrijf is een zeer bekende internationale oliemaatschappij.

Na een positief kennismakingsgesprek met mij en 2 positieve gesprekken bij het bedrijf staat het volgende op jou te wachten:

 • Een uitdagende fulltime functie voor in ieder geval 6 maanden;
 • Een marktconform salaris van € 2.650 o.b.v. een fulltime werkweek;
 • De ruimte om door te groeien naar de buitendienst of een andere richting die jij ambieert;
 • De mogelijkheid om jouw commerciële ervaring in een dynamische omgeving te vergroten;
 • De mogelijkheid om eigen ideeën in te brengen;
 • Een bijdrage te leveren bij het uitbreiden van de organisatie.