Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Accountmanager Fingerfood Snackproducten

ASA Hospitality

Standplaats
Wijk bij Duurstede
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Management
Vacaturenummer
1AV0017369

Ben jij een echt salestalent en kan jij ervoor zorgen dat iedereen de snacks van onze opdrachtgever in het assortiment wil hebben? Zie jij het als jouw taak om het bedrijf de marktleider van minisnacks in de BENELUX te maken? Dan maken wij graag kennis met jou!

Als accountmanager ga je actief aan de slag met verschillende partijen om private label concepten te ontwikkelen en om de vaste merken te verkopen. Het bedrijf waar jij voor komt te werken heeft o.a. de Kwekkeboom Oven & Airfryer kroket ontwikkeld. Je bent de ambassadeur van de missie en visie van dit bedrijf, waarbij de best mogelijke kwaliteit centraal staat. Jij behaalt succes door een groot netwerk op te bouwen en pakt commerciële kansen met beide handen aan. Je creëert en beheert partnerships en ontwikkeld private labels samen met klanten, voert onderhandelingen over jaarcondities en adviseert jouw klanten over prijsstelling en volumes.

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma richting commercie en aantoonbare ervaring als accountmanager binnen de food branche.
 • Je voelt je helemaal thuis in het sales vak en bent toe aan een volgende stap!
 • Je ziet commerciële kansen en bent een kei in onderhandelen en verkopen.
 • Vanzelfsprekend staan kwaliteit en klantgerichtheid bij jou hoog in het vaandel en zie je het behalen van de verkoopdoelstellingen als dé uitdaging waar je jouw ondernemerschap in kwijt kunt.
 • Je kunt planmatig en zelfstandig opereren, maar vindt een goede samenwerking met collega’s ook belangrijk.
 • Om de administratieve zaken in goede banen te leiden, kun je goed met Microsoft Office overweg.
 • Uiteraard voel jij je aangetrokken tot de A-merk en Private Label producten en weet je jouw enthousiasme over te brengen op anderen.

Het bedrijf is een toonaangevend producent van fingerfood snackproducten en vanuit regio Utrecht, Wageningen, Arnhem, Nijmegen en Ede goed aan te rijden. De merken van NewForrest hebben de basis hiervoor gelegd in de Benelux. Buitenhuis is al meer dan 30 jaar marktleider in de out-of-home markt. Dit merk is favoriet bij horeca gelegenheden en vind je vaak terug als bittergarnituur in cafes, sportkantines etc. In de supermarkt heeft Kwekkeboom de markt van snacks veranderd met de introductie van Over& Air Fryer.

De werklocatie is het beste bereikbaar met eigen vervoer. Er is voldoende voldoende parkeergelegenheid.

 • Fulltime baan als accountmanager;
 • Vast werk voor 40 uur per week;
 • Zelfstandige functie waarin je jou ondernemerschap en gedrevenheid volledig kwijt kunt;
 • Binnen dit bedrijf zijn er volop doorgroeimogelijkheden;
 • Marktconform salaris;
 • 6% kwartaalbonus bij het behalen van doelstellingen;
 • eindejaarsuitkering;
 • ATV-dagen.

Ben jij ervan overtuigd dat jij de aangewezen persoon bent om de distributie van onze merken uit te bouwen in Food? En herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan op deze vacature.