Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Administratief medewerker in Tilburg 36/40 uur

ASA Professionals Zuid

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1843000100

Voor onze relatie in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een administatief medewerker voor 36/40 uur in de week (m/v).

Als adminitratief medewerker werk je nauw samen met een aantal directe collega's en ondersteun je de afdeling Supply Chain en Account Service. De afdeling is een belangrijke schakel in deze organistatie. Jullie staan centraal, verzorgen voor de correcte adminitratieve afhandeling en staan per telefoon/email klaar voor vragen van leveranciers.

Als administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor alle binnenkomende orders en houd je de klant up-to-date over dit proces. Ook heb je goed contact met de planners van de productielocaties om er voor te zorgen dat alles tijdig geleverd wordt.

Kortom: ben jij een adminitratieve duizendpoot maar ook een kei aan de telefoon!? Solliciteer dan snel, toch nog een aantal vragen neem gerust contact met ons op.

Wie zoeken wij?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Servicegericht en gedreven persoonlijkheid
  • Snel kunnen schakelen en probleem oplossend vermogen
  • Goed met computersystemen (MS-Office)

Voor onze opdrachtgever in Tilburg zijn wij op zoek naar een nieuwe administratief medewerker voor de Customer Service afdeling.

Dit bedrijf is groeiend op internationaal niveau. Zij zijn marktleider van producten (food sector) voor klanten binnen en buiten Europa.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan binnen een prettige en informele werkomgeving,
  • Prima salaris (€1900,- tot €2250,- bruto per maand), afgestemd op jouw achtergrond en ervaring
  • Een dynamisch bedrijf, waar eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt,
  • Ontwikkelingsmogelijkheden.