Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Administratief medewerker personeelsplanning

ASA Professionals MIdden

Standplaats
Wijk bij Duurstede
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0032738

Ziet jouw agenda en notitieboek er altijd keurig uit en kun jij goed overzicht houden? Voor onze opdrachtgever, een producent van finger food, zijn wij op zoek naar een fulltime personeelsplanner voor de productieomgeving. Je wordt onderdeel van het productieteam en zal veel samenwerken met de productieplanner en de productieleiders. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de personeelsplanning van collega's, zodat de geplande productie en inpakwerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Je plant zowel uitzendkrachten als eigen personeel.

Jouw hoofdtaken bestaan uit:

 • de personeelsplanning (voor 2 ploegen en 3 productielijnen;
 • aanspreekpunt zijn voor uitzendbureaus;
 • facturatie controle uitzendbureaus;
 • voorbereiding van de loonadministratie t.b.v. de salarisadministrateur;
 • verlofadministratie verwerken.

Jij werkt graag in een team samen. Je hebt een gezonde dosis ondernemersgeest en bent communicatief zeer vaardig. Je bent altijd gericht op het leveren van kwaliteit en stelt je altijd dienstverlenend op. Daarbij heb je:

 • ervaring met het Microsoft Office pakket;
 • ongeveer 3 jaar ervaring als personeelsplanner;
 • een afgeronde mbo-niveau 4-opleiding;
 • beheers je bij voorkeur de Engelse taal in woord en geschrift.

Het bedrijf is een toonaangevend producent van fingerfood, eerlijke en smaakvolle snackproducten. De merken van hebben de basis hiervoor gelegd in de Benelux. Zo is het merk Buitenhuis is al meer dan 30 jaar marktleider in de out-of-home markt. Dit merk is favoriet bij horecagelegenheden en vind je vaak terug als bittergarnituur. In de supermarkt heeft Kwekkeboom de markt van snacks veranderd met de introductie van Kwekkeboom Oven: écht krokante snacks, bereid met de oven.

Deze groeiende organisatie bevind zich in Wijk bij Duurstede. Het is een bedrijf wat bestaat uit een groep van 120 medewerkers die ieder trots is op wat ze doen. Wijk bij Duurstede is goed aan te reizen uit onder andere Utrecht, Amersfoort, Wageningen en Ede.

 • Een rechtstreeks, fulltime dienstverband bij deze opdrachtgever, met een salarisindicatie van € 2300,- tot € 2400,-bruto per 4 weken op basis van 40 uur
 • Bij aanvang een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband
 • 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering
 • 25 vakantiedagen en 15 ATV dagen

Daarnaast is het een leerbedrijf en zijn stagiaires bij hen aan de orde van de dag. Dit bedrijf biedt haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Zij stomen toptalenten graag klaar voor een mooie stap binnen de eigen functie of naar een volgende.