Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Administratief Medewerker Uitgeverij on hold

ASA Groningen

Standplaats
Groningen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
36
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0037682

Ben jij een ster in de Nederlandse taal, kan je nauwkeurig werken en heb je oog voor detail? Lees dan verder, want misschien ben jij dan wel onze nieuwe invoerder!

’s Ochtends start jij jouw laptop op onder het genot van een kopje koffie of thee. Je bespreekt met jouw collega’s even het actuele nieuws en begint daarna vol enthousiasme aan jouw taken van de dag. Voor vandaag heb je jezelf het doel gesteld om 20 pagina’s in te voeren. De Nederlandse taal interesseert je en je hebt dan ook een uitstekende beheersing. Je bent op dit moment bezig met een project dat is geschreven op papier. Jij bent verantwoordelijk voor het digitaliseren van deze pagina’s. Je vindt het dan ook prachtig om dit te doen en die 20 pagina’s heb jij zo ingevoerd. Tijdens het invoeren komen er af en toe vragen binnen van jouw collega’s. Ze vragen jouw advies over hun project, jij helpt ze graag verder. Natuurlijk staan ze ook voor jou klaar wanneer jij vragen hebt! Wanneer je aan het einde van de dag jouw werk afrondt heb je een voldaan gevoel. Je hebt je doelstelling die je had gesteld behaald en je hebt je collega kunnen helpen. Je sluit je laptop af en kan niet wachten tot de volgende werkdag!

Voor deze functie ben je voornamelijk bezig met het invoeren en overzetten van content. Daarom beschik je over de volgende competenties:

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO-studie;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, je weet altijd de meest kleine foutjes te vinden;
 • Je hebt ervaring met tekstverwerkingsprogramma’s en maakt programma's snel eigen;
 • Je hebt een goede kennis van Word, Excel en PowerPoint;
 • Je woont in of in de buurt van Groningen;
 • Je kan heel goed nauwkeurig werken en je hebt oog voor detail;
 • Je houdt makkelijk het overzicht en je kan goed planmatig werken;
 • Je bent 32 tot 36 uur per week beschikbaar.

De organisatie ondersteunt uitgevers en andere bedrijven en instellingen al ruim 30 jaar bij crossmediaal uitgeven. Ze verzorgen werkzaamheden als editing, redactie, vormgeving en opmaak en doet projectbeheer voor (digitale) publicaties. Elke opdrachtgever krijgt een maatoplossing waarbij we automatiseren waar dat mogelijk en zinvol is en redacteuren inzetten voor het beste resultaat.
Er zijn zo’n 20 mensen werkzaam. Het bedrijf kent een informele werksfeer met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid.

 • Een brutosalaris van €1644,00 op basis van 36 uur, dat is €10,50 per uur;
 • Bouw je bovenop jouw salaris 8,33% vakantiegeld op;
 • Een wekelijkse betaling, zodat jij nooit hoeft te wachten op jouw loon;
 • Natuurlijk een fulltime dienstverband bij een bedrijf dat een informele werksfeer kent met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid;
 • Ruim 100 onlinetrainingen die door ASA aangeboden worden.

Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de “solliciteer” button. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op. Na een eerste telefonische kennismaking vindt een digitale kennismaking met ASA plaats, waarna wij je voorstellen bij de opdrachtgever. Hierna volgt uiteraard ook nog een gesprek met de opdrachtgever.