Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Allround Medewerker Dierentuin Parttime

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
9
Dienstverband
Bijbaan
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0028659

Ben jij ook een echte sociale aap en wil jij lekker geld verdienen op een toffe locatie? Lijkt het jou leuk om bezoekers een fantastische dag te bezorgen en te werken tussen meer dan 300 apen? Solliciteer dan snel als allround medewerker als allround medewerker in de dierentuin!

Als allround medewerker zorg jij ervoor dat de bezoekers een onvergetelijke ervaring beleven. Jij kan werken op diverse plekken in het park; zo sta je het ene moment bij de bezoekersservice om kaartjes te scannen en uitleg te geven over het park. En op een ander moment neem jij bestellingen op of sta je broodjes te smeren met uitzicht op het gorilla-eiland. Je kan ook werken bij onze koffietent om lekkere en duurzame koffie te schenken. Wanneer voor de bezoekers het dagje uit erop zit, ben jij nog niet klaar. Wanneer de rust is teruggekeerd, is het tijd om samen met je team verschillende schoonmaakwerkzaamheden te verrichten. Kortom een zeer veelzijdige functie!

Je vertrekt samen met je ASA collega's samen naar de locatie vanaf Nijmegen. Zo heb je ook nog even de tijd om bij te kletsen!

  • Je bent een echte gastheer/gastvrouw en staat altijd voor anderen.
  • Je bent bij voorkeur beschikbaar in het weekend, woensdagen donderdagen.
  • Je wilt lekker uren maken! Voor jou is het geen probleem om van 9.00 tot 18:00 te werken.
  • Je bent flexibel en kunt je gemakkelijk aanpassen.
  • Je bent niet bang om op mensen af te stappen maar bent geen brutale aap.
  • Je bent niet vies van schoonmaken.

In Apenheul beleven jaarlijks zo’n 500.000 bezoekers een onvergetelijke dag tussen de loslopende apen. Maar Apenheul is veel méér dan een leuk dagje uit. Aan de rand van het apenpark ligt namelijk één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland: De St@art. Bovendien vind je middenin Apenheul een tweede evenementenlocatie. Elk jaar vinden er op deze locaties zo’n 300 evenementen en congressen plaats!

Nu komt de aap uit de mouw; wij bieden je de allerleukste parttime baan voor onbepaalde tijd. Vanaf 21 jaar verdien je €10,21 per uur. Je komt te werken binnen een enthousiast team van gezellige collega's. Elke dag is weer anders en afwisselend. Zo blijft deze (bij)baan uitdagened en leuk!