Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Allround medewerker parttime

ASA Enschede

Standplaats
Enschede
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
12
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0029133

Het nieuwe studiejaar is weer van start gegaan! Wil jij graag iets (bij)verdienen en heb jij geen vast rooster? Bij ASA kan dat! Bij ons kun je aan de slag als allround medewerker/oproepkracht. Dit betekent, werken wanneer jij kan én volledig afgestemd op jouw rooster. Een leuke kans om bij veel bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. Wanneer jij als allround medewerker/ oproepkracht voor ons aan de slag gaat, willen we allereerst van jou weten wat je kan, wat je wil en natuurlijk ook wat jij niet wil. Daarom zullen wij eerst een intake gesprek hebben met jou, telefonisch of op de vestiging, zodat wij een goed beeld van jou hebben en wij op zoek kunnen gaan naar leuke klussen voor jou! Je werkt bij ons met een tijdelijk contract, die je kunt opzeggen wanneer jij wil!

Je komt te werken in onze flexpool als parttime allround medewerker. In deze functie kun ij zelf kiezen welke diensten je wel of niet wilt aannemen. Dagelijks ontvang jij van ons een update met de op dat moment beschikbare diensten, aan de hand daarva kun jij zelf kiezen waar je je voor inschrijft. Een weekje druk of geen zin? Ook geen probleem! Zoek jij werk doordeweeks of als zaterdaghulp, weekendjob, avonddiensten of gewoon een deeltijdbaan? Ben jij woonachtig rondom Enschede. Dan zijn we voor verschillende opdrachtgevers op zoek naar jou! Denk hierbij aan functies zoals:

  • Administratieve werkzaamheden
  • Receptiemedewerker;
  • Schoonmaakmedewerker
  • Marketingmedewerker
  • Commercieel medewerker
  • Magazijnmedewerker

En nog veel meer!

ASA is het leukste uitzendbureau in Enschede! Wij hebben voor iedere doelgroep veel leuke vacatures beschikbaar. Ons specialisme? Het bemiddelen van studenten-en young professionals. Bij ASA zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo hebben wij een oplossing voor studenten en Young Professionals in iedere fase van hun studie en/of carrière. Ben je eerstejaarsstudent en heb je geen tijd voor een vaste (bij)baan? Meld je aan als oproepkracht. Zit je in het derde jaar van je studie en zou je graag al relevante werkervaring op willen doen? Vind via ASA die studiegerelateerde bijbaan die jouw een stapje voor geeft op je CV! Ben je afgestudeerd? Kom ons vertellen wie je bent en wat je zoekt en ASA zoekt te perfecte startersfunctie voor jou!

  • Tijdelijk werk wanneer het jou uitkomt!
  • Wekelijkse uitbetaling
  • Flexibele werktijden
  • Werk volledig afgestemd op jouw wensen!