Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Allround vakantiewerk

ASA Groningen

Standplaats
Groningen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
8
Dienstverband
Vakantiewerk
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0017253

Wat is vakantiewerk? Vanaf wanneer kan ik beginnen met vakantiewerk in Groningen? Wat verdien ik met vakantiewerk? Welke vakantiebanen zijn er in Groningen? Wij zochten het voor je uit.

Vakantiewerk is tijdelijk werk dat je doet tijdens je zomervakantie. Om precies te zijn de periode van 1 juni t/m 31 augustus. Maar wat voor een vakantiebanen zijn er in Groningen? Dit kunnen verschillende vakantiebanen zijn zoals: werken op een festival, logistiek werk, werken in de catering, werken als gastheer/gastvrouw, werken als enqueteur en het schoonmaken van vakantiehuisjes of bij senioren residenties.

Geld verdienen is natuurlijk één van de belangrijkste redenen om vakantiewerk te zoeken. Wat je per uur verdient, verschilt per vakantiebaan en per opdrachtgever. Hierover zullen wij je altijd van tevoren informeren, zodat jij zelf kunt beslissen of je een vakantiebaan wilt aannemen.
Geld verdienen is natuurlijk fijn, maar snel geld verdienen is nóg beter. Wanneer je een vakantiebaan via ASA hebt, krijg je elke week uitbetaald. Je hoeft dus nooit lang te wachten op je geld! Daarnaast is het zo dat wanneer je vakantiewerk doet, je nog steeds recht hebt op vakantiegeld.
Je bouwt dus naast je salaris ook 8% vakantiegeld op, die je later kunt opnemen. Handig spaarpotje toch?

 • Je bent ten minste 17 jaar oud;
 • Je woont in omgeving Groningen;
 • Je hebt minimaal een hbo-/wo- denkniveau;
 • Je wilt tijdens de zomervakantie minimaal 2 dagen per week werken.

ASA is een bedrijf met veel banen voor o.a. studenten, afgestudeerden en mensen die tot 8 jaar werkervaring hebben. Je kunt bij ons terecht wanneer je gaat studeren t/m het moment dat je klaar bent met je studie of al enkele jaren werkervaring hebt. Bij ons zit je dus vanaf je 1e studiejaar gebakken 😉 In deze vacature bespreken we vooral het vakantiewerk dat mogelijk is via ASA.

 • Vakantiewerk in Groningen waar jij blij van wordt;
 • Werktijden die bij jou passen. We kijken wat het beste bij jouw situatie past. Werk je bijvoorbeeld graag in de ochtenden? Dan zoeken we een baan voor de ochtend. Wisselt je rooster heel erg? Dan zoeken we een baan waar je op flexibele tijden kunt werken.
 • Je kunt er ook voor kiezen om tijdens je vakantie losse klussen te werken op de dagen dat het jou uitkomt. Middels een handige app geef je dan aan wanneer je beschikbaar bent;
 • Wekelijkse uitbetaling van je gewerkte uren;
 • Je bouwt 8% vakantiegeld op;
 • Je hebt heel veel keuze uit verschillende vakantiebanen;
 • Je hebt de mogelijkheid om ná de zomer te blijven werken via ASA in een vaste (bij)baan of door losse klussen te werken.