Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

ASA zoekt stagiair(e)!

ASA Enschede

Standplaats
Enschede
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0005065

Wat ga je doen?
Ben jij op zoek naar een stage vanuit je opleiding en lijkt het je tof om wat ervaring op te doen in het werkveld? Zoek niet verder, ASA is hier de ideale plek voor. ASA is een leerzame en informele plek waar je je goed kan ontwikkelen. De mogelijkheden voor studiegerelateerde opdrachten en werkzaamheden zijn eindeloos. Doordat het werk zo gevarieerd is, is alles mogelijk. ASA is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in young professionals en studenten. Hierdoor zullen je taken zeker werkzaamheden van een uitzendbureau betreffen. Maar waar moet je dan precies aan denken?

Allereerst hou je je bezig met de werving & selectie van kandidaten voor onze opdrachtgevers;
Je voert intakegesprekken met kandidaten en kan zo je sociale skills verbeteren.
Wanneer je deze kandidaten hebt gevonden, plan je de kandidaten in en organiseer je personeelsroosters.
Daarnaast ga je je bezighouden met commerciële activiteiten, sales en relatiebeheer.
Ook de administratieve verwerking van klant- en kandidaat gegevens is belangrijk dus mag zeker niet vergeten worden.
Als je het leuk vindt om creatief bezig te zijn met het opstellen van sociale media berichten, nieuwsbrieven en andere content kan je hier ook zeker je ei kwijt.
Ruimte voor onderzoeken met betrekking tot de uitzendbranche of een meeloopstage.
Naast al deze leerzame punten is ASA een ontzettend leuke plek om stage te lopen. Gezelligheid staat hier hoog in het vaandel. Doordat we een jong, spontaan team hebben werk je hier met veel plezier. De vrijdagmiddag borrels, ASA feestjes en uitjes zijn dan zeker ook een bekend begrip. Hier kan je het gewoon lekker met de collega’s hebben over wat je afgelopen weekend hebt gedaan ;)

Heb jij zin in een uitdagende stage bij dé arbeidsbemiddelaar voor studenten en young professionals? ASA Enschede heeft een fulltime stageplek beschikbaar waar jij alles kunt leren over Recruitment, HR en personeelsplanning! Kom jij ons team versterken?

Wie ben je?
Hoe kom je nou in aanmerking voor deze toffe kans?

Je volgt een MBO, HBO of WO-opleiding in de richting van Commerciële Economie, MER, HRM, Personeel en Arbeid of een andere soortgelijke studie;
Medio februari 2020 ben jij fulltime of parttime beschikbaar voor een stageperiode van minimaal 5 maanden;
Je bent uiteraard leergierig;
Je bent gemotiveerd en stressbestendig;
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
Je houdt van gezelligheid.

Over het bedrijf:
ASA is het leukste studentenuitzendbureau van Nederland! Wij zijn dé arbeidsbemiddelaar met focus op specifiek HBO en WO studenten. Wij bemiddelen studenten naar de leukste (bij)banen en uitdagende startersfuncties!
Draag jij hier straks ook aan bij? Het team in Enschede is ambitieus en houdt van een uitdaging! In afstemming met jouw opleiding kunnen wij een geschikt onderzoek verbinden aan jouw stage.

Wat bieden wij jou?
Een informele stageplek waar je veel gaat leren op persoonlijk en zakelijk vlak;
Voor jouw inzet ontvang je een maandelijkse stagevergoeding van 300,- EUR per maand;
We bieden jou een unieke werkervaring die van grote waarde in jouw verdere loopbaan kan zijn;
Je wordt direct opgenomen in een hecht team, waar je je vanaf dag 1 onderdeel voelt van de vestiging.