Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Autokenner voor het weekend gezocht!

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
19
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1609000803

Werken bij de Anac in de Carwash is een unieke ervaring. De Anac is een groot begrip in de regio van Nijmegen en daardoor weten mensen die hun auto willen laten reinigen de Anac altijd te vinden. Bij de Anac ga je aan de slag om deze auto's te reinigen. Dus als je een autoliefhebber bent, spot je zo de nieuwste modellen en hou je je kennis up-to-date!

Als carwashmedewerker heb je veel contact met klanten en kun je ook een babbeltje met hen maken. Tegelijkertijd is het de handen uit de mouwen steken om met het team alles goed te overzien zodat alles lekker doorloopt. Resultaat en vriendelijkheid staan hoog bij jou in het vaandel! Het is een weekendbaan waar je lekker veel uren kan maken (9,5 tot 19), dus wanneer je geen verplichtingen hebt in het weekend, solliciteer direct!

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

  • Was,- poets en bedieningswerkzaamheden;
  • Klantbegeleiding voor, tijdens en ná het wasproces;
  • Verkoop van wasprogramma's, shop en auto-gerelateerde verzorgende producten;
  • Schoonmaakwerkzaamheden in en rondom het bedrijfspand;
  • Signaleren van problemen aan en op de wasstraat;

Het is belangrijk dat je een echte aanpakker bent en goed met tijdsdruk kunt omgaan. Je zorgt er elke dienst voor dat je alert bent om eventuele problemen op de wasstraat te signaleren. Daarnaast ben je gastvrij en klantvriendelijk.

Herken jij jezelf in de volgende woorden?

  • Zelfstandig;
  • Representatief;
  • Betrouwbaar;
  • Stressbestendig;
  • Aanpakker;

Daarnaast ben je beschikbaar voor minimaal 1 dag in de weekenden

ANAC Carwash is een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in België en Nederland. Bij ANAC kunnen automobilisten elke dag terecht, van maandag t/m zondag!

ANAC biedt iedereen de kans om te groeien. Je begint als junior medewerker en je kunt doorgroeien naar hogere functies zoals: medewerker - senior medewerker - assistent teamleider etc. Bij deze hogere functies hoort natuurlijk ook een hoger salaris. In je rol als junior medewerker kun je al snel doorgroeien naar "medewerker", en dus binnen korte tijd al een hoger uurloon verdienen! Deze doorgroei moet overigens binnen een jaar gebeuren, dus na een jaar ga je sowieso omhoog in je salaris.

Daarnaast bieden we je een leuke baan waar je langere tijd kunt blijven.

Bruto uurlonen Junior Carwash Medewerker:

23 jaar en ouder - € 10,41
21 jaar - € 9,94
20 jaar - € 7,95
19 jaar - € 5,96
18 jaar - € 4,97