Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Barista Advocatenkantoor

ASA Hospitality

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
16
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Toerisme en recreatie
Vacaturenummer
1626000206

Begin jij ook elke dag aan een lekkere kop koffie? Weet jij hoe je de perfecte latte macciato of espresso zet? Voor een advocatenkantoor in Den Haag zijn wij op zoek naar een barista. Als barista bij het advocatenkantoor in Den Haag ga je zelfstandig aan de slag in je eigen koffie corner. De gehele dag komen gasten bij jou een lekker kopje koffie halen. Je hebt in deze functie veel contact met de werknemers en bezoekers van het advocatenkantoor.

De diensten zijn zowel in december als januari.

Jij hebt passie voor koffie en bent flexibel beschikbaar in december en januari. Belangrijk voor deze functie is dat je enige horeca ervaring hebt. Ervaring als barista is geen vereiste, maar jij bent wel iemand die zich dat snel eigen kan maken. Je staat voornamelijk zelfstandig in de koffiebar. Verder is het natuurlijk belangrijk dat jij elke gast zo goed mogelijk helpt en het leuk vindt om met mensen een praatje te maken. Het is namelijk niet alleen maar koffie zetten, het is ook belangrijk dat je de gasten een welkom gevoel kunt geven en dat ze nog eens terugkomen voor een kopje koffie.


Voor deze functie is het een vereiste dat je in het bezit bent van een zwarte pantalon, een wit overhemd en zwarte nette schoenen of deze bereid zijn aan te schaffen.

Het bedrijf bevindt zich op loopafstand van Den Haag Centraal. Het bedrijf waar je komt te werken behoort tot de top van advocaten- en notarissenkantoren in Nederland met elke vrijdag een gezellige vrijdagmiddagborrel om het weekend in te luiden.
Het is natuurlijk ook mogelijk om deze tijdelijke baan aan te vullen met andere diensten op andere dagen in de week. ASA Hospitality heeft namelijk meerdere klanten in de omgeving van Leiden, Den Haag en Rotterdam.

  • Een leuke en afwisselende parttime baan in de horecasector in Den Haag;
  • Tijdelijk werk in de maanden december en januari (bij wederzijdse tevredenheid is verlenging mogelijk);
  • Werktijden van 08.00-16.30 uur op doordeweekse dagen;
  • Een bruto uurloon van €11,19 per uur;
  • Wekelijkse uitbetaling;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Naast loon en reiskostenvergoeding ontvang je nog vakantie uren en vakantiegeld.