Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

(bij)baan Bijrijder oproepbasis

ASA Enschede

Standplaats
Enschede
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
8
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1616000815

Wat ga je doen?
Zou jij altijd al eens op de vrachtwagen willen zitten en lijkt het je leuk om door heel Nederland verschillende meubels af te leveren? Dan is dit de (bij) baan voor jou!

Voor een groot meubeltransport bedrijf in Enschede zijn wij op zoek naar een bijrijder op de vrachtwagen. Rond 06:00 uur in de morgen stap je op de vrachtwagen en ga je samen met de chauffeur in Nederland meubels afleveren bij klanten en particulieren. Je zal naar verwachting rond 18:00 uur in de avond weer klaar zijn. Deze functie is op oproepbasis.
Je zal toegevoegd worden aan een WhatsApp groep; hier worden iedere maandag de beschikbaar diensten in gezet voor de aankomende week. Het voordeel van deze functie is dan ook dat je zelf kan aangeven of je kan werken! Dit is dus heel prettig om bijvoorbeeld naast je studie te doen. Vrijheid blijheid. Soms is de dienst ook met overnachting! Dit is dus lekker extra veel uur maken!! De overnachting wordt door ons vergoed!

Wie ben je?
Jij bent een sterk persoon die niet bang is om zwaar werk te moeten verrichten. Je bent beschikbaar om bijvoorbeeld naast je studie een aantal uur te werken. Ook vind je het niet erg om een aantal uur per dienst in de vrachtwagen door te brengen.

Doet alles als het gaat om transport van meubelen en instrumenten.

Het bruto uurloon wat bij deze parttime (bij)baan hoort is
21+ €9,44
20 jaar €7,55
19 jaar €5,67
18 jaar €4,72
17 jaar €3,73