Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

(bij)baan magazijn avond min. 6 uur per week | Parttime

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
6
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1609000741

WIl jij een leuke baan voor de middagen maar wil je niet te veel uur werken? Voor de afdeling spare-parts binnen Hyster-Yale zijn wij per direct op zoek naar een nauwkeurige, hardwerkende magazijnmedewerker. Hyster-Yale in Nijmegen maakt jaarlijks 1500 trucks en de onderdelen (spare-parts) voor deze grote trucks kunnen besteld worden in het magazijn in Nijmegen.
De medewerkers in dit magazijn maken alle goederen verzendklaar, denk hierbij aan inpakwerkzaamheden van onderdelen zodat deze snel naar de klant kunnen. Ook de goederenontvangst en het uitpakproces wat daarbij hoort is een van de werkzaamheden van dit magazijn. Dit alles gebeurd in een geautomatiseerde omgeving.

Je bent een gedreven, flexibele magazijnmedewerker met de juiste werkmentaliteit. Je kunt zowel zelfstandig als met collega's werken onder tijdsdruk, denkt mee en weet van aanpakken. Daarnaast heb/ben je:

  • Je bent voor minimaal 2 dagen in de week van 15.00 uur tot 18.00 uur.
  • ervaring met inpakwerkzaamheden in een magazijn is een pré
  • Je bent in de zomervakantie meer beschikbaar

Hyster-Yale Group in Nijmegen is een internationale producent van heftrucks. De merknamen van de producten die ze aanbieden zijn Hyster en Yale. Jaarlijks worden er 1500 trucks gebouwd en dit alles wordt gerealiseerd door 500 medwerkers. De sfeer binnen Hyster-Yale Nijmegen is open, informeel en ook jouw mening en input als flexkracht worden gewaardeerd. Het werkplezier staat hoog in het vaandel. Meer informatie over Hyster-Yale Group kun je vinden op de website www.hyster-yale.com.

Wij bieden je een uitdagende part time (bij)baan. Daarnaast ontvang je een zeer aantrekkelijk salaris! Ben je 23 en ouder €13,02 exclusief 8% vakantiegeld en 10% vakantie uren!