Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Callcenter medewerker

ASA Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
20
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1605000854

Ben jij degene die altijd iedereen kan overtuigen van jouw idee? Hier kun jij geld mee gaan verdienen met een salaris van 13 euro bruto per uur! Begin als call center medewerker.
Let op: dit is geen koude sales! Je benadert namelijk alleen mensen die al klant zijn of hebben aangegeven door jou gebeld te willen worden.

Voor een leuke organisatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste callcenter medewerker.
Hoe ziet jou werkdag eruit als klant contact medewerker?

's Ochtends of 's middags kom jij binnen en loop jij eerst naar je grootste vriend het koffieapparaat, Onder het genot van een heerlijke cappuccino klets je even bij met collega's voor dat de shift van start gaat. Dan begint de dag opstart, hier bespreek je binnen jouw team welke klanten jij gaat bellen en hoe jij dit gaat aanpakken. Ook worden hier tips en tricks besproken.
Vervolgens ga je natuurlijk aan de slag. Jij belt de bestaande klanten van verschillende loterijen in Nederland en checkt of zij geïnteresseerd zijn in een extra lot of eventuele speciale actie. Dit doe jij met veel enthousiasme en bij elk belletje krijg jij meer energie.
Aan het einde van jouw shift controleer jij hoeveel klanten er een extra product hebben afgenomen, dit telt namelijk mee voor jou bonus die wel kan oplopen tot 200,- per maand.
Uit ervaring van onze opdrachtgever hebben nieuwe collega's al direct 6 tot 8 sales per shift!! Katjing

Er zijn verschillende diensten en elke vrijdag kan jij doorgeven op welke dagen jij de volgende week kan werken. Mocht je graag vaste dagen willen werken kan dit ook. Wekelijks moet jij 20 uur beschikbaar zijn om ingepland te worden.

De volgende diensten zijn beschikbaar:

Maandag t/m vrijdag
's ochtend 09:00 – 13:00 uur
's middag 13:00 – 18:00 uur
's avond 17:30 – 21:00 uur

Zaterdag:
09:30 – 16:00 uur

  • Een echte knaller en vindt het absoluut niet erg om mensen te bellen
  • Bent super goed in upselling en kan iets enthousiast verkopen
  • Sociaal en resultaatgericht
  • Bent 16-20 uur beschikbaar
  • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam (Capelle aan den IJssel, Schiedam, Gouda, Berkel en Rodenrijs etc.)

Jij komt te werken bij een hip en fris bedrijf, geleid door een jong managementteam met een passie voor telemarketing. Ze bestaan al sinds 2006 en maken het hun missie om op een persoonlijke manier een zo'n optimaal mogelijk klantbeleving te creëren.

  • Salaris van 13,- bruto per uur voor 23 jaar en ouder, Voor 18 t/m 22 jaar is het uurloon 10,00 euro. Dit is exclusief bonus!
  • Een 7 maanden contract direct bij de opdrachtgever
  • Een flexibel in te plannen rooster, elke woensdag geef jij door wanneer jij volgende week kan werken.
  • Een leuke informele werksfeer
  • Een vaste (bij)baan op parttime basis.