Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Carwash medewerker

ASA Tilburg

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
16
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0050908

Het is weer de hoogste tijd van het jaar! De zomer staat voor de deur en het moment om weer te shinen is aangebroken. En dat geldt ook voor auto’s. Daarom zijn wij op zoek naar toppers die in de vakantie weer aan de slag willen gaan in de leukste carwash van Tilburg!

Als carwash medewerker ga jij aan de bak om in een gezellig klein team de auto’s te boenen en tover jij een lach op elke klant! Deze baan is perfect voor in de vakantie en is goed te combineren met je school of andere baan.

 • Je bent flexibel ingesteld;
 • Je bent op korte termijn beschikbaar;
 • Je bent tenminste 2 dagen beschikbaar, bijvoorbeeld in het weekend;
 • Je kan zelfstandig naar de locatie reizen (ongeveer 15 minuten fietsen van het centrum);
 • Je vindt het leuk om actief bezig te zijn in de buitenlucht.

Je gaat aan de slag via ASA. Doe wat voor jou werkt. Dát zijn wij. ASA durft zichzelf te zijn. Dat zie je terug in alle collega’s én uitzendkrachten. Daadkrachtig, gedreven, persoonlijk én een vleugje humor. Al 50 jaar weten wij het talent uit de markt te halen en belangrijker, aan ons te binden. We investeren in de relatie met onze flexkrachten. We leren onze kandidaten écht kennen en weten hierdoor wat hen drijft en motiveert. Lukt de invulling van een vacature niet op de normale manier? We vinden altijd een andere passende/creatieve oplossing!

De opdrachtgever is een carwashbedrijf gevestigd op meerdere locaties in Nederland. “A great place to shine” is het motto waar zij zich aan houden. De klant staat altijd centraal en staan voor eerlijkheid en samenwerken. Ze vinden het van groot belang dat zowel de klant als jij een prettige ervaring beleeft zodra je op de vloer staat. Kies jij voor dit bedrijf? Dan kies je voor groei, ontwikkeling en fijne collega’s!

 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een flexibele baan voor op de lange termijn;
 • Een baan die gemakkelijk te combineren is;
 • Werken in een leuk team binnen een dynamisch bedrijf;
 • Wekelijkse uitbetalingen;
 • Een goed salaris en opbouw van 18% aan vakantiegeld- en uren.

Is dit een job die aansluit op wat jij zoekt? Wacht niet langer en reageer via de knop hieronder!