Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Carwash Medewerker Parttime

ASA Eindhoven

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
MBO 3/4
Uren per week
20
Dienstverband
Bijbaan
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0010594

Ben jij gek op auto’s en wil jij elke mooie auto weer laten shinen? Dan is dit dé vacature voor jou! Voor ANAC Den Bosch zijn wij op zoek naar enthousiaste carwash medewerkers. Jij bent de baas van de wasstraat en zorgt ervoor dat jouw mede-autofanaten hun auto weer helemaal schoon de weg op kunnen rijden!

Je gaat parttime 16-20 uur per week aan de slag bij ANAC Den Bosch. Jij bent het aanspreekpunt voor klanten die hun auto komen wassen. Je leert alles over de wasprogramma’s en producten.

Dit is niet zomaar een wasstraat! Vanuit heel Nederland en België komen mensen hun auto wassen bij ANAC omdat ANAC staat voor kwaliteit. Dit is ook de reden dat lokale autohandelaren bij ANAC hun mooie en nieuwe auto’s komen laten wassen. Het is hard werken in een heel gezellig team! Je hoeft de auto’s niet zelf te wassen! Daar heeft ANAC professionele machines voor. Wat zullen je werkzaamheden hier dan wel zijn?

 • Was-, poets-, en bedieningswerkzaamheden aan de buitenkant van de auto’s;
 • Klantbegeleiding vóór, tijdens en na het wasproces;
 • Verkoop van wasprogramma’s, shop- en auto-gerelateerde verzorgende producten;
 • Schoonmaakwerkzaamheden in en rondom het bedrijfspand;
 • Signaleren van problemen aan en op de wasstraat.

Je bent een echte aanpakker, klantvriendelijk en vindt het leuk om een praatje te maken met klanten. Je bent niet vies van schoonmaken en je laat elke auto weer shinen. Je bent parttime beschikbaar (voornamelijk in de weekenden).

Bij ANAC Den Bosch kunnen auto en bestuurder even opladen. Klanten weten dat ze kwaliteit kunnen verwachten bij ANAC en dus komen er veel vaste klanten. Ook heeft ANAC afspraken met lokale autohandelaren die hun mooie, nieuwe auto’s allemaal bij ANAC komen wassen!

Wij bieden jou een vaste baan van 16 to 20 uur per week. Daarnaast biedt ANAC iedereen de kans om te groeien. Je begint als junior medewerker en je kunt doorgroeien functies als senior medewerker of assistent teamleider. Je groeit dan ook meteen in salaris! In je rol als junior medewerker kun je binnen 2 weken al doorgroeien naar "medewerker", en dus binnen korte tijd al een hoger uurloon verdienen!

Wat ga je verdienen?
Vanaf 23 jaar verdien je € 10,41 per uur. Hier komen ook nog vakantie uren bovenop!
FOOI: je krijgt gemiddeld €1 per uur extra!

 • Een flexibele baan met veel vrijheid en zelfstandigheid
 • Een parttime baan
 • Een gezellig team!
 • Opbouw van vakantiedagen
 • Doorgroei mogelijkheden
 • 8% vakantietoeslag