Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Catering beheerder I Parttime I Almere

ASA Hospitality

Standplaats
Almere
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
30
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1AV0014235

Voor een eenmanslocatie in Almere zijn wij op zoek naar een cateringbeheerder. Als cateringbeheerder beheer jij het bedrijfsrestaurant van maandag t/m vrijdag van 09.00-15.00 uur. In deze functie zorg jij dagelijks voor de lunch en de banqueting. Verder ben je operationeel aanspreekpunt voor opdrachtgevers en leveranciers. Naast de werkzaamheden in het bedrijfsrestaurant ondersteun je de restaurantmanager (Jolanda) bij managementtaken zoals het opmaken van offertes en plaatsen van bestellingen.

Restaurantmanager Jolanda is verantwoordelijk voor twee locaties in Almere: Pon IT en Pon Equipment. De locaties liggen naast elkaar in Almere. Onder leiding van restaurant manager Jolanda run jij het bedrijfsrestaurant van Pon IT zelfstandig. In de functie van cateringbeheerder werk je van maandag t/m vrijdag van 09.00-15.00 uur.

Als cateringbeheerder is het van belang dat je aantoonbare ervaring hebt in de horeca of catering. Verder ben je natuurlijk altijd gastgericht, kan je goed het overzicht bewaren en zelfstandig werken. Ook ben jij op de hoogte van de HACCP regelgeving en weet deze regels op te volgen.

Via ASA Hospitality kom je te werken bij een eenmanslocatie in Almere: Pon IT. Pon IT ligt naast Pon Equipment in Almere. Het team bij Pon Equipment bestaat uit drie personen waaronder restaurant manager Jolanda. Pon IT is dus een eenmanslocatie, maar mocht het nodig zijn dan zijn collega's slechts één deur verder!

De locatie is goed bereikbaar met het OV vanuit o.a. Almere, Schiphol en Amsterdam. Er stopt een bus nagenoeg voor de deur. Kom je met de auto? Dan zijn er genoeg parkeerplaatsen.

  • Bruto uurloon: €12,34 (€11,61 + 6,32% ATV toeslag)
  • Vast werk in Almere van maandag t/m vrijdag 09.00-15.00 uur
  • Locatie goed bereikbaar met OV en auto
  • Reiskostenvergoeding van €0,15 per km vanaf 11 km tot een max. van 30 km per enkele reis

Interesse? Klik op de button 'Solliciteer direct'. Na ontvangst van jou sollicitatie nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. Klikt het telefonisch? Dan nodigen wij je uit voor een sollicitatiegesprek bij ons op de vestiging in Amsterdam.

Heb je vragen over de vacature? Neem contact op met ASA Hospitality en vraag naar Chellie: 020-7579000 / hospitality@asatalent.nl