Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Cateringmedewerker Amsterdam I Per direct I Parttime I €11,57 per uur

ASA Hospitality

Standplaats
Luchthaven Schiphol
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
20
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1626000415

ASA is opzoek naar enthousiaste catering medewerkers met affiniteit voor eten. Bij deze functie kom je op verschillende locaties in Amsterdam te werken. Met jouw collega’s zorg je ervoor dat er elke dag weer een lekkere lunch klaar staat.

Geen dag is hetzelfde! Of je nou clubsandwiches maakt, maaltijdsalades bereid, drankjes schenkt of het restaurants spik en span maakt, jij laat je van je beste kant zien voor onze gasten. Ook kom je in actie voor de banqueting werkzaamheden binnen het bedrijf. Deze werkzaamheden bestaan uit koffieservice, vergaderlunches en andere activiteiten.

VITAM is opzoek naar medewerkers die graag in contact zijn met gasten en servicegericht te werk gaan. Verder zijn we opzoek naar mensen die het volgende in zich hebben:

 • Je bent flexibel inzetbaar voor 2 á 3 dagen per week
 • Je hoeft geen ervaring te hebben maar je hebt wel affiniteit met lekker eten en het bereiden van eten

Via ASA Hospitality ga jij aan de slag bij VITAM. VITAM is een onderneming die graag kookt met verse producten en lekker eten het belangrijkst vindt. In meer dan 200 restaurants binnen bedrijven, campussen, ziekenhuizen en horeca, is het onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl. Door te kijken naar de wensen van de gast probeert VITAM een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van de mens en de samenleving. Iedere VITAMMER krijgt de ruimte om zelf te ondernemen. Zo maken we samen een positief verschil met lekker eten en drinken. Iedere dag weer. Werk je mee aan de ultieme gastbeleving?

 • Een uurloon van €11,57 bruto! ;
 • Je krijgt veel ruimte voor ontwikkeling;
 • Een flexibele parttime functie, een contract voor onbepaalde tijd
 • Veel afwisseling diversiteit in je werk en collega’s ;
 • Zelf bepalen wanneer je werkt ;
 • Je komt te werken op gave locaties binnen (en in de omgeving ) van Amsterdam.
 • Diensten vallen op maandag t/m vrijdag, dus altijd vrij in het weekend! ;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Je wordt wekelijk uitbetaald! Dus je hoeft nooit lang te wachten op je loon.