Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Cateringmedewerker I Per direct I Parttime I €11,92 per uur

ASA Hospitality

Standplaats
Luchthaven Schiphol
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
20
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1AV0005000

ASA Hospitality is op zoek naar cateringmedewerkers voor verschillende bedrijven in Amsterdam. Bij deze functie kom je op verschillende locaties in Amsterdam te werken, flexibiliteit is daarom een vereiste. Elke dag zorg jij er samen met je collega's voor dat er op tijd een overheerlijke lunch klaar staat.

Geen dag zal hetzelfde zijn! Jij werkt daar waar nodig is, de ene keer op een eenmanslocatie en de andere keer in een team met nog vijf andere collega’s. Door de verschillende locaties merk je ook verschillen in de type lunches en banquetingwerkzaamheden. Werkzaamheden lopen uiteen van het bouwen van dubbeldikke clubsandwiches en het samenstellen van de aller gezondste maaltijdsalades tot het serveren van koffie en thee bij vergaderingen en het creëren van de meest originele borrel bites voor recepties. En jij zorgt er natuurlijk voor dat het restaurant er spik en span uitziet!

Voor diverse locatie van VITAM zijn wij op zoek naar catering medewerkers die servicegericht te werk gaan en graag in contact zijn met gasten. Verder:

 • Ben jij flexibel inzetbaar voor 2 á 3 dagen per week;
 • Vind jij het leuk om wekelijks bij verschillende bedrijven aan de slag te gaan;
 • Hoef je geen ervaring te hebben maar je hebt wel affiniteit met lekker eten en het bereiden van eten.

Via ASA Hospitality ga jij aan de slag bij VITAM. VITAM is een onderneming die graag kookt met verse producten en lekker eten het belangrijkst vindt. In meer dan 200 restaurants binnen bedrijven, campussen, ziekenhuizen en horeca, is het onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl. Door te kijken naar de wensen van de gast probeert VITAM een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van de mens en de samenleving. Iedere VITAMMER krijgt de ruimte om zelf te ondernemen. Zo maken we samen een positief verschil met lekker eten en drinken. Iedere dag weer. Werk je mee aan de ultieme gastbeleving?

Jij werkt daar waar nodig is, de ene keer op een eenmanslocatie en de andere keer in een team met nog vijf andere collega’s. De locaties in Amsterdam zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit diverse grote steden als Schiphol en Almere.

 • Een uurloon van €11,92* bruto (€11,21 + 6% ADVtoeslag);
 • Je krijgt veel ruimte voor ontwikkeling;
 • Een flexibele parttime functie, een contract voor onbepaalde tijd;
 • Veel afwisseling diversiteit in je werk en collega’s;
 • Zelf bepalen wanneer je werkt;
 • Je komt te werken op gave locaties binnen (en in de omgeving ) van Amsterdam;
 • Diensten zijn altijd van aandag t/m vrijdag, dus altijd vrij in het weekend;
 • Reiskostenvergoeding tot €5,70 per dag;
 • Je wordt wekelijk uitbetaald!.