Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Chef gastheer - gastvrouw parttime

ASA Apenheul

Standplaats
Apeldoorn
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
24
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1AV0038190

Heb jij van nature een gastvrije houding en krijg je energie van een gezellige werkplek met enthousiaste collega’s? Jij bent er verantwoordelijk voor dat al onze bezoekers zich welkom voelen en enthousiast worden van Apenheul en haar missie: liefde voor de natuur en mens! Gastvrijheid zit in jouw bloed en je vindt het heerlijk om bezoekers te verwelkomen. Dit doe jij door een goed voorbeeld te geven aan jouw collega’s en zelfstandig te handelen.

Als Chef Bezoekersservice parttime bij Apenheul in Apeldoorn word je naast de bezoekersservice ook ingezet in de souvenirshop, receptie of kaartcontrole/tijdslotcontrole. Op alle plekken is jouw kerntaak de bezoeker enthousiast te maken voor Apenheul. Bij de receptie doe je dit door mensen te verwelkomen en alle vragen die binnenkomen te beantwoorden via telefoon, mail of bij de ingang van het park. Wanneer een collega hulp nodig heeft sta jij klaar om te helpen. Wanneer er een nieuwe collega begint, is het jouw taak om jouw enthousiasme en motivatie door te geven aan je collega’s om er samen een onvergetelijke dag van te maken.

Naast de bezoekersservice en shop kan het voorkomen dat je af en toe wordt ingezet bij de verschillende horeca punten in het park. Het is van belang dat jij overal in het park ingezet kunt worden. Flexibiliteit is belangrijk binnen het team, in je werktijden en werkdagen.

  • Minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring in klantcontact of met kassawerkzaamheden;
  • Je blinkt uit in gastvrijheid;
  • Je weet je goed staande te houden in stressvolle situaties;
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, zowel doordeweeks als in het weekend en tijdens feestdagen en vakanties beschikbaar;
  • Je bent beschikbaar vanaf half maart.

Apenheul in Apeldoorn is een prachtig, groen dierenpark. Onze gasten maken kennis met zo’n 35 verschillende apensoorten: bijna 300 apen, waarvan ongeveer de helft los tussen de bezoekers loopt. Bovendien leven de apen in grote, natuurlijke verblijven. Zo stimuleren zij hun natuurlijke gedrag en zie jij de apen op hun mooist. Jaarlijks beleven zo’n 500.000 mensen een onvergetelijk dagje uit in Apenheul. In 2016 zijn zij zelfs verkozen tot Leukste uitje van Nederland!

Zet jij alles op alles om onze bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen? Solliciteer dan nu op deze functie als chef hospitality heroes bij Apenheul!

● Je werkt op een toplocatie midden in de natuur en tussen de apen;
● Tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
● Geen werkdag is hetzelfde, je werkt op veel verschillende plekken in het park;
● Je werkt met een gemotiveerd team met apetrotse collega's;
● Een goede en leerzame aanvulling voor jouw CV;
● Leuke events & feestjes zoals een zomerfeest en teambuildingsactiviteiten (wanneer het weer mag);
● Reiskosten krijg je vergoed tot max. 30 km op een dag;
● Het bruto uurloon ligt tussen de € 10,37 en € 11,00 bij 21 jaar en ouder.