Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Consultant ASA Talent

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0030938

Ben je sociaal, gemotiveerd, enthousiast en heb je een gezonde dosis zelfverzekerdheid? Ben je een duizendpoot, kan je goed plannen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou om ons gezellige topteam te komen versterken!

ASA Nijmegen is op zoek naar een collega! We zijn op zoek naar een strijder, een promotor, een precieze werker, kortom; een alleskunner!
Als intercedent/consultant bij ASA Nijmegen ben jij de verbinding tussen onze kandidaten en onze klanten. Jij zorgt ervoor dat kandidaten hun beginnend of bestaande carrière nieuw leven in kunnen blazen. Tegelijkertijd maak je onze klanten blij door de best ‘matchende’ medewerkers te vinden! Daarnaast weet je goed te vertellen wat nou zo geweldig en goed is aan ons bedrijf, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe klanten en kandidaten om te helpen.

Zoals je waarschijnlijk al merkt, zal je nooit alleen maar de contactpersoon zijn achter een duf bureau. Wij vinden het belangrijk om onze klanten, kandidaten én elkaar echt te leren kennen. Hier doen we dan ook graag moeite voor en nemen we de tijd voor. Op bedrijfsbezoek gaan of zelfs een dienst meedraaien doen we met alle plezier omdat we ervan overtuigd zijn dat we op deze manier onze klanten & kandidaten echt leren kennen!

Met onze kandidaten proberen we een hechte band te krijgen door ze (voor zover mogelijk) op onze gezellige vestiging te ontvangen. Gezien de omstandigheden waarin we nu leven, gebeurt dit voornamelijk telefonisch. Door middel van een gesprek probeer je als consultant verder te kijken dan alleen een cv en ben je altijd op zoek naar de onderliggende informatie. Op deze manier creëren wij de beste matches tussen klant en kandidaat!

Als je ons energieke team komt versterken dan zul je nooit een saaie dag hebben. Elke dag brengt namelijk weer nieuwe uitdagingen met zich mee. We zijn een bedrijf wat gefocust is op het behalen van zowel korte als lange termijn doelstellingen en deze successen vieren we samen!
Deadlines? Kom maar op!

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Nijmegen;
 • Je hebt enthousiasme, flair, daadkracht en durf;
 • Je bent ondernemend, sociaal & resultaatgericht;
 • Ervaring in deze branche is een pré, maar geen must;
 • Je bent fulltime inzetbaar;
 • Je schakelt snel en stelt prioriteiten in een hectische werkomgeving;

ASA durft zichzelf te zijn. Dat zie je terug in alle collega’s én uitzendkrachten. Daadkrachtig, gedreven, persoonlijk én een vleugje humor. Dat zijn wij!

ASA is al meer dan 50 jaar weten wij het talent uit de markt te halen en belangrijker, aan ons te binden. ASA is dan ook dé uitzendorganisatie voor studenten en (young)professionals. We investeren in de relatie met onze flexkrachten. We leren onze kandidaten écht kennen en weten hierdoor wat hen drijft en motiveert. Lukt de invulling van een vacature niet op de normale manier? We vinden altijd een andere passende/creatieve oplossing! Daarnaast investeert ASA in digitalisering en innovatie. De wereld verandert en zo ook de wereld van Recruitment! ASA gaat daar in mee. Er wordt geïnvesteerd in online recruiters en er worden Growth Hackers opgeleid, om buiten de reguliere paden te kunnen recruiten.

Binnen ASA heb jij zelf ook de mogelijkheid om je te ontwikkelen in een richting die jij interessant vindt. De werkzaamheden zijn veelzijdig; van sales tot recruitment en van administratie tot het uitvoeren van grote projecten. Bij ASA vinden we het belangrijk om ook de talenten van onze eigen medewerkers te versnellen. Vind jij recruitment heel interessant? Dan zullen wij ervoor zorgen dat jij hier extra trainingen in krijgt en je kennis kunt verbreden. Ligt jouw passie juist bij sales? Dan zorgen wij ervoor dat jij hier je focus op kan leggen.

 • Een tijdelijk contract, met uitzicht op vast;
 • Een marktconform salaris tussen de € 1.900 en € 2.500 bruto per maand en daar bovenop 20 vakantiedagen, een persoonlijk budget en een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Ontwikkelkansen en opleidingsmogelijkheden binnen USG People;
 • De leukste werkplek in Nijmegen, met een pingpong tafel;
 • Een super gezellig en enthousiast team!

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature én ga jij voor je eerste 'match'? Solliciteer dan direct via de website en misschien ben jij degene die ons gezellige team komt versterken!