Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Consultant Intercedent ASA

ASA Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0037627

Werk jij graag in een dynamische omgeving waarbij geen dag hetzelfde is? En wil jij jezelf continu blijven ontwikkelen? Dan ben jij de nieuwe consultant die wij zoeken voor ASA Talent Amsterdam.

Als Consultant bij ASA Talent Amsterdam ben je in meerdere rollen actief. Allereerst ben jij samen met je collega's het gezicht van ASA. Dat betekent dat je, naast de dagen op de vestiging, veel naar buiten gaat om (potentiële) opdrachtgevers te bezoeken. Met de nodige creativiteit werf en selecteer je de juiste kandidaten voor de opdracht. En je vindt de juiste opdrachtgevers voor de kandidaat. Dit lukt je omdat je weet wat er speelt bij de klant én bij de kandidaat. En doordat je je, als het nodig is, buiten de gebaande paden durft te begeven.
Je bent de belangrijkste schakel tussen onze opdrachtgevers en kandidaten. Maar je kan pas de perfecte match maken als de opdracht binnen is. Aan de telefoon of bij de (potentiële) klant aan tafel zet je jouw acquisitie-skills en flinke dosis commercieel talent succesvol in. Het binnenhalen van new business maakt jouw werkdag goed. Als laatste besteed je natuurlijk veel aandacht aan klantgerichtheid en service én op tijd de beste flexmedewerkers aanbiedt, om zo de klant aan je te binden. En even belangrijk: de kandidaat! Je kent de wensen en talenten van een kandidaat. Dat hierbij je bovengemiddelde communicatieve vaardigheden goed van pas komen, is een feit.

Bij ASA Talent Amsterdam staan onze klanten en flexmedewerkers centraal. Wij doen er alles aan om onze studenten en young professionals samen te brengen met interessante potentiële opdrachtgevers. De hectiek en de dynamische branche zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. No-nonsens en humor zijn de keywords die onze organisatie typeren.

Geen enkele dag zal hetzelfde zijn, daarom is het belangrijk dat jij snel kan schakelen, prioriteiten kan stellen en het overzicht kan bewaren. Jij bent enthousiast, daadkrachtig en durft! Verder:

 • heb jij minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • beschik je over relevante werkervaring, bij voorkeur in de arbeidsbemiddeling;
 • heb je uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • ben je 40 uur per week beschikbaar.

ASA is een bedrijf wat overal vooraan wil staan. De beste kandidaten, de leukste klanten en de snelste service die zorgen voor de best passen matches. Wij hebben het allemaal. Naast ASA Amsterdam hebben we nog 11 andere vestigingen door Nederland met wie we allemaal samenwerken. Op deze manier zijn we een grote familie en zijn er ook geregeld gelegenheden waar we met alle collega’s samen komen.

We zien het als onze missie om studenten en young professionals het werkveld in te begeleiden door ze aan een eerste baan te helpen. Om te kunnen helpen bij een belangrijke en hectische fase in het leven is waar wij het voor doen.

Je gaat aan de slag in het team van ASA Amsterdam. Vanwege de corona maatregelen zal de functie vanuit huis uitgevoerd worden, maar zodra het weer mag en kan zal je op het kantoor in Amsterdam aan het werk gaan.

 • De ruimte om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling en in het uitzendvak;
 • Uitstekende opleidingsfaciliteiten;
 • Een prima basissalaris afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring;
 • Fulltime functie voor 40 uur per week;
 • Een contract voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband.
 • Een persoonlijk budget van 6% bovenop je maandsalaris waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil uitgeven (verlofdagen, vitaliteit, etc.);
 • Een zeer aantrekkelijke bonusregeling;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen.

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en weet jij zeker dat jij onze perfecte match bent? Mail jouw CV o.v.v. sollicitatie Consultant ASA Amsterdam naar Maximilian Krijgsman (Senior Manager ASA) mkrijgsman@asatalent.nl of bel naar 06-38757912.