Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Consultant Werving en Selectie

ASA Professionals Noord

Standplaats
Zwolle
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0040868

Ben je op zoek naar een nieuwe en- of vervolgstap in de arbeidsbemiddeling? Dan heeft ASA Professionals de uitgelezen kans voor jou!

Als recruitment consultant Werving & Selectie en Freelance bij ASA Professionals ben je verantwoordelijk voor de opzet en uitbreiding van jouw eigen kandidaten en klantenportefeuille. Na een intensief inwerktraject, waarbij je alle benodigde bagage en tools op professionele wijze meekrijgt, ben je verantwoordelijk voor je eigen opdrachtgevers en professionals.

Dagelijks haal jij veel energie uit het maken van de beste matches op zowel hard -als soft skills.
Jij weet met verschillende tools de beste professionals uit de markt te halen en wil de persoon achter het cv door en door leren kennen. Je volgt hiervoor de trends en ontwikkelingen in de markt, wat jou een volwaardige gesprekspartner maakt voor onze professionals en klanten. Als recruitment consultant kun je werken op meerdere locaties van ASA/USG People (afhankelijk van jouw woonlocatie en geplande afspraken met collega's, kandidaten en klantrelaties) Daarnaast zal je ook veel onderweg zijn. Dit om zowel je kandidaten als je opdrachtgevers goed te leren kennen. Dit zorgt ervoor dat jij met deze kennis de beste matches zult maken. Onze klanten zijn verspreid over heel Nederland.

Uiteraard word je binnen ASA als recruitment consultant ondersteunt door een eigen salesorganisatie van ASA. Dit betekent dat je geregeld samen met de Salesmanager van ASA bestaande of nieuwe relaties bezoekt om vanuit jouw als recruitment consultant jezelf te kunnen verdiepen in de cultuur, ontwikkelingen en vraag vanuit de organisatie.

ASA Professionals is onderdeel van USG People (hoofdkantoor in Almere).
Wij zijn dé expert in de Werving & Selectie van talentvolle kandidaten op HBO- en WO-niveau in de vakgebieden Inkoop, Finance, Supply Chain, HR, Marketing en Sales. We zijn gevestigd in bijna alle "grote" steden binnen Nederland zoals: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Enschede, Groningen en Zwolle.

Bij ASA hebben veel mooie klanten aan ons weten te binden. Voorbeelden hiervan zijn Samsung Benelux, ABN Amro Bank en de H&M.

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze vacature en meer informatie willen ontvangen, dan kom ik graag met jou in contact!

Gido ter Horst
ASA Professionals
tel: 06-18201785
Mail: gterhorst@asatalent.nl

 • Je hebt een bovengemiddelde interesse in het recruitment vak en wil op de hoogte zijn van de laatste trends op de arbeidsmarkt;
 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding (richting Commercie of HRM);
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent resultaatgericht;
 • Je denkt in kansen en hebt voor elke uitdaging een passende oplossing;
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit of interesse in Werving en Selectie en Freelance;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en wil graag de persoon achter het CV goed leren kennen.

ASA durft zichzelf te zijn. Dat zie je terug in alle collega’s. Daadkrachtig, gedreven, persoonlijk én een vleugje humor. Dat zijn wij. Al 50 jaar weten wij het talent uit de markt te halen en belangrijker, aan ons te binden. ASA Professionals richt zich op kandidaten met een HBO en WO opleidingsniveau en biedt functies aan op gebied van Inkoop, Finance, Supply Chain, Sales, HR en Customer Service.
ASA Professionals beschikt over een groot netwerk binnen Nederland en biedt haar relaties de volgende diensten aan: Werving & Selectie, Detachering, Freelance.

 • Een verdiepende functie op het gebied van recruitment, dit is een prachtige (eerste) stap in het recruitment vak;
 • Een fulltime dienstverband van 36, 38 of 40 uur per week;
 • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een laptop & smartphone;
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen;
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen.

Werken bij ASA Professionals betekent kiezen voor een professionele, ondernemende en zelfstandige positie met veel vrijheid. Ondernemerschap stimuleren wij en bieden veel ruimte voor eigen initiatief.
Naast efficiënt werken, ondernemen en scoren, vieren we de commerciële successen graag samen. Humor staat hoog in het vaandel. Wij bieden een opleidingstraject met veel aandacht voor jou als individu en voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recruitment & management. Dit doet ASA Professionals door structurele training on the job in combinatie met trainingen aangeboden door USG People.