Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Thuisbezorgd.nl Customer Service medewerker Enschede 32-40 uur per week

ASA Enschede

Standplaats
Enschede
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0003854

Word jij ook dolgelukkig om vanaf de bank lekker sushi, Domino’s pizza of dat frietje oorlog van de cafetaria om de hoek? Thuisbezorgd.nl in Enschede weet er alles van! Pak nu je kans en wordt medewerker customer service bij het grootste online food walhalla.

Goed nieuws voor jou: dit is geen typisch callcenter werk. Je werkt zonder targets en je hoeft mensen geen producten aan te smeren. En ook nog super fijn, het kantoor is makkelijk bereikbaar met het OV.
Wat ga je doen? Je helpt klanten en restaurants met vragen en problemen via de telefoon en per mail. Daarnaast geef je bestellingen door en los je vraagstukken op het gebied van betalingen op. Je voert vertrouwelijke gegevens van restaurants in én je werkt nauw samen met andere afdelingen.

 • Jij beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en vindt het leuk om klanten te helpen
 • Jij kunt om het weekend op zaterdag en zondag werken
 • 1 januari en Koningsdag ben jij beschikbaar om te werken (200% uitbetaald!)
 • Gezelligheid en samenwerken binnen een team past bij jou
 • Jij vindt het prima om op verschillende tijden te werken, net wat bij jouw week past. Je kunt werken op maandag t/m woensdag tussen 09:00 – 23:00 uur en donderdag t/m zondag tussen 09:00 – 24:00. In shifts van 8 uur.
 • Jij staat altijd open voor iedereen en bent klantvriendelijk aan te de telefoon
 • Jij bent op zoek naar een baan van minimaal 4 dagen per week (32 uur)

Thuisbezorgd.nl is de Nederlandse versie van Takeaway.com en is bemiddelaar tussen klant en restaurant. Ze zijn de grootste online eten-bestelsite in continentaal Europa en Vietnam! Sinds hun oprichting in 2000 zijn ze altijd bezig geweest met het verbinden van consumenten met fantastische restaurants via een makkelijk online platform. Bij Takeaway.com werkt een grote, gedreven groep mensen die met trots zeggen dat ze bij Takeaway.com werken!

 • Werken verdeeld over 4 dagen (32uur) of 5 dagen (40uur)
 • Uurloon € 11,60 bruto per uur – dat is €1.808,21 per maand o.b.v. 36 uur of €2.009,12 per maand o.b.v. 40 uur
 • Super leuke team events met leuke collega’s
 • Minder vaak koken, woehoew! Je krijgt een maandelijkse voucher om zelf gebruik te maken van Thuisbezorgd.nl. Werk je op zondag bij Thuisbezorgd.nl? Dan wordt er zelfs eten voor je besteld!
 • Een Playstation in de kantine (score!), goede koffie en altijd vers fruit.
 • Vast werk: je krijgt een contract bij Thuisbezorgd.nl mét kans op doorgroeimogelijkheden binnen Thuisbezorgd.nl