Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Duitse Klantenservice Coolblue

ASA Enschede

Standplaats
Enschede
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
24
Dienstverband
Bijbaan
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0029901

Je kent ze vast wel; die reclamespotjes die net even anders zijn anders. Ben jij al eens getriggerd om hierdoor op de website van Coolblue te kijken en wat te bestellen?
Het kan zomaar zijn dat je alsnog een vraag hebt over een product wat je hebt besteld. Het blijkt toch niet helemaal het juiste product te zijn of er is schade aan het product. Wat doe je dan? Je neemt contact op met de klantenservice!

Dit is waar jouw toekomstige (bij)baan in Enschede in beeld komt. De vragen komen binnen vanuit Duitsland dus jij moet vloeiend Duits kunnen spreken, schrijven en luisteren. De Duitse taal is belangrijker dan de Nederlandse taal bij deze werkzaamheden. Ben jij geen native Duitser, dan heb je niveau C1 of C2 nodig.

Bruto uurloon is ongeacht leeftijd € 12,- Als je in de avond gaat werken krijg je tussen 22.00 - 24.00 uur zelfs 50% toeslag waardoor je € 18,- bruto per uur verdient...!

Hoe zit het dan met het inwerken en de werktijden? Dat zit alsvolgt in elkaar:
De training duurt 4 weken. Je bent de eerste dag beschikbaar van 9:00 tot 17:30 uur. Daarna werk je gedurende twee weken elke werkdag van 17:00 tot 21:00 uur. De trainingsweken daarna werk je op de door jouw gekozen contract uren volgens een vast rooster. Nadat je alle informatie hebt gekregen om zelfstandig te gaan werken, mag je vanuit huis gaan werken!
Openingstijden klantenservice:
Maandag tot en met vrijdag 08:00-23:59 uur.
Zaterdags & Zondag van 09:00 – 23:59 uur.
Je krijgt 50% toeslag van 22:00-23:59 uur --> dit is dus het moment dat je € 18,- bruto per uur verdient!

Jij kan er zelf voor kiezen of je fulltime of parttime wilt gaan werken. In eerste instantie krijg je een tijdelijk dienstverband. Het contract wat je aangaat is met Coolblue zelf!

Om te voldoen aan de criteria van Coolblue ben jij:

  • Beschikbaar tussen de 12 en 40 uur per week; dus parttime of fulltime
  • Minimaal 1 weekenddag (zaterdag of zondag) van 8 uur per 2 weken
  • Minimaal 1 avond per week tot 23:59 uur
  • Nederlands kunnen begrijpen, alle communicatie binnen de organisatie is in het Nederlands
  • Duits kunnen communiceren op C1 + C2 Niveau

Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen of doordeweeks alleen in de avonden 4 uurtjes te gaan werken (van 20.00 - 23.59 uur) en dan één weekenddag per 2 weken te pakken (van 9.00 - 18.00 uur).

Coolblue valt in het rijtje van meest hippe bedrijven in Nederland voor de werknemers. Zij willen zich niet alleen onderscheiden als een hip bedrijf, maar als een bedrijf wat alles doet voor haar klaten om een glimlach op het gezicht te krijgen. Klantenservice is dus een zeer belangijk onderdeel van deze organisatie!

  • Een bruto uurloon van € 12,- en een bruto uuloon van € 18,- als je op de toeslag uren gaat werken!
  • Jij krijgt een rechtstreeks contract bij Coolblue zelf.
  • Na de training kan je vanuit huis werken.