Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Export Medewerker binnendienst

ASA FFA Professionals

Standplaats
Wijk bij Duurstede
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0008249

Ben je die gedreven export medewerker met een passie voor de foodindustrie?
In deze rol voer je een efficiënte en accurate orderadministratie. Hierbij ga je verder dan het werk van een administratief medewerker en is het jouw taak om te zorgen dat naast een efficient voorraadbeheer ook de leveringen/bestellingen op tijd zijn. Verder ben je verantwoordelijk voor het optimaal ondersteunen van de (National) Accountmanagers, Vertegenwoordigers en Business Unit Directeur. Dit doe je door o.a. het voeren van een gesctructureerde commerciële administratie, maar ook het juist informeren van de (internationale) klanten en consumenten. Hier komt dus ook een stukje klantenservice bij kijken. Tijdens jouw klant of consument contact schakel jij gemakkelijk over van het Nederlands naar het Engels of Duits.

Deze functie is een export gerelateerde functie waarbij een combinatie wordt gemaakt van orderdesk verontwoordelijkheden en account support.

  • HBO denk-en werkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een exportomgeving
  • Ervaring in de FMCG is een pre
  • Spreekt en schrijft: Engels, Duits en misschien een beetje Frans?
  • Klant- en oplossingsgericht
  • Can Do mentaliteit!

NewForrest is een toonaangevend producent van fingerfood, eerlijke en smaakvolle snackproducten. De merken van NewForrest hebben de basis hiervoor gelegd in de Benelux. Buitenhuis is al meer dan 30 jaar marktleider in de Out-of-home markt. Dit merk is favoriet bij horeca-gelegenheden en vind je vaak terug als bittergarnituur in cafés, sportkantines, etc. In de supermarkt heeft Kwekkeboom de markt van snacks veranderd met de introductie van Kwekkeboom Oven: écht krokante snacks, bereid met de oven.

In lijn met het veranderende consumentengedrag, geloven wij dat appetizers steeds relevanter worden. Het is onze missie om onze premium producten steeds opnieuw af te stemmen op de veranderende consumentenwensen, met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, sociaal welzijn en gemak. Maar bovenal is het ons doel om culinair genot te bieden bij elke hap.

Bij NewForrest staan de best mogelijke kwaliteit, duurzaamheid, baanbrekende innovaties en focus op de eindgebruiker centraal. Op onze locatie in Wijk bij Duurstede, werken in totaal ruim 80 personen. Dit is goed aan te reizen vanuit bijvoorbeeld Utrecht, Arnhem, Wageningen en Ede.

Het betreft in eerst instantie een fulltime (40 uur) opdracht op detacheringsbasis van 4 tot 6 maanden met de intentie om over te gaan op een vast dienstverband. Als Medewerker Export heb je een zelfstandige functie waarin je je passie voor export en fingerfood volledig kwijt kunt. Je werkt binnen een hecht team met de nodige ervaring. Er zijn mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen het bedrijf en het vakgebied. We bieden verder een marktconform salaris (cao gemaksvoedingsindustrie).

Klinkt goed? Dan kijk ik uit naar je sollicitatie via de website!