Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Finance officer

ASA Professionals MIdden

Standplaats
Heinenoord
Opleidingsniveau
MBO 3/4
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Financieel
Vacaturenummer
1AV0023284

Ben jij analytisch sterk? Krijg jij energie van werken met cijfers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Finance Officer biedt in eerste instantie ondersteuning aan de huidige boekouder om de 'way of working' binnen de organisatie snel onder de knie te krijgen. Jij bent verantwoordelijk voor de gehele financiele administratie en schakelt hiervoor met interne en externe partijen. Jij weet als geen ander inkomende en uitgaande facturen te verwerken en bewaakt dit gehele proces. Ook het klaarzetten van betalingen en verwerken van bankmutaties behoort ook tot jouw takenpakket. Jij weet met jouw kennis, inzicht en vaardigheden continu naar procesverbetering te kijken en deze te implementeren voor een efficiente financiele flow. Daarnaast is het voorbereiden van de aangiften BTW/ICP/CBS waar jij je mee bezig gaat houden.

Archivering van het bovenstaande is voor jou een gegeven.

Na enige tijd zal je meer taken en verantwoordelijkheden krijgen en zelfstandig samen met je collega verantwoordelijk zijn voor de financiele administratie. Zo zal het optimaliseren van Microsoft Dynamics 365 (Navision) en dagelijkse administratieve processen een onderdeel worden van je takenpakket. Daarnaast zie jij toe voor een correcte verwerking van de financiele gegevens in het systeem. Ook het onderhouden van contact met externe partijen en ondersteuning bij maand/kwartaal/jaarafsluiting is waar jij je mee bezig gaat houden. Aansluiten van de grootboekrekeningen, ondersteunen van de hoofdadministratie en het beheren/opstellen van activastaten en afrekening valt onder jouw beheer.

Draag jij graag bij aan een goeie cashflow? Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken? Solliciteer dan snel!

Jij:

  • bent acuraat en kritisch in jouw werkzaamheden;
  • bent in bezit van een MBO4 diploma in de financiele richting;
  • hebt ervaring met Outlook, Excel en Navision;
  • hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • beheert de Nederlandse en Engelse taal goed. De duitse taal is een pre;
  • hebt een pro-actieve werkhouding, en werkt gestructureerd.

Deze internationale organisatie is een bekend in de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Voor deze functie zal je werkzaam zijn in Heinenoord. Dit is goed te bereiken via Rotterdam, Breda en Den Haag.

Het bedrijf biedt;

  • een contract voor onbepaalde tijd direct bij de klant;
  • een marktconform salaris tussen 2200 en 2600 gebaseerd op een fulltime werkweek;
  • een dynamische werkplek met een informele sfeer.