Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Finance stage bij ICT bedrijf parttime

SP ASA Young Talent Factory

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Stagiaire
Vakgebied
Financieel
Vacaturenummer
1AV0022789

De stageperiode is bijna weer begonnen en wij zijn op zoek naar een energieke finance stagiair die passie voelt voor het analyseren van cijfers en staat te popelen om werkervaring op te doen!

Als parttime finance stagiair zal jij je vooral bezighouden met het onderzoeken en maken van verschillende finance matrixen die bedoeld zijn voor de klanten bij MYCB1 om zo een gepersonaliseerd aanbod te kunnen laten zien. Wij zijn daarom op zoek naar een finance stagiair die gelukkig wordt van cijfers en hier een analytische en kritische blik op kan werpen. Je wordt begeleid en ondersteund door onze finance professionals waardoor er veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierbij houden wij ook rekening met jouw eigen projecten/schoolopdrachten zodat je voldoende ruimte krijgt om hieraan te werken. Als finance stagiair zal je dus met name kennis maken met diverse onderdelen van onze finance afdeling zodat je relevante werkervaring kan op doen en kan ontdekken of een dergelijke positie op termijn bij je past.

Verder is het handig dat jij als finance stagiair:

  • De hbo studie ‘Business and Finance’ of soortgelijke studie volgt;
  • Affiniteit hebt met de financiële sector;
  • beschikt over analytische en kritische vaardigheden;
  • een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pre);
  • per week 32 uur beschikbaar bent voor een periode van 5 maanden;

MYCB1 (locatie in Amsterdam) is een data-gericht platform in de IT wereld dat ondersteunende zorg biedt aan een specifieke doelgroep van patiënten. Deze patiënten hebben alleen medicatie voorgeschreven gekregen die gericht is op het reguleren van het endocannabinoïde systeem. MYCB1 heeft een tweedelige betekenis: MY staat voor de aanpak die gefocust is op de patiënt en CB1 slaat op de canabinoïde receptor type-1, wat bepaalde farmacologische effecten bemiddelt van medicinale cannabis.

  • Voldoende flexibiliteit en ruimte tijdens de stage om te werken aan jouw eigen projecten/schoolopdrachten waarbij je wordt geholpen/gesteund door security professionals;
  • Verschillende werkzaamheden die ervoor zorgen dat geen enkele dag hetzelfde zal verlopen;
  • Een stagevergoeding van een bedrag van 350,- per maand;
  • Relevante ervaring bij een hightech bedrijf;
  • Jouw eigen tablet, laptop en werk tas.

Heb jij energie gekregen bij het lezen van deze vacature en heb je nu al zin om te beginnen? Stuur dan jouw motivatie en cv zodat wij zo snel mogelijk contact met jou op kunnen nemen!