Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Financieel Administratief medewerker

ASA Professionals Noord

Standplaats
Rotterdam
Opleidingsniveau
MBO 3/4
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0040690

Ben jij een kei in administratie, organiseren en plannen? En voel jij je als een vis in het water in een commerciële omgeving en wil je aan de slag in een veelzijdige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het contractteam zoeken wij voor het bedrijfsonderdeel Services & Onderhoud in Rotterdam een Fulltime Administratief medewerker voor 32-40 uur per week.

Team en functie
Als Administratief medewerker (contractmedewerker) werk je direct in een team samen met twee contractmedewerkers, één contractcoördinator en nog meer dan 20 collega’s van het contractteam. Jij bent verantwoordelijk voor het verrichten, beheren en bewaken van diverse administratieve en commerciële werkzaamheden ten behoeve van het contractteam. Hierbij stel je ook rapportages op, zodanig dat alle relevante informatie tijdig, juist en volledig beschikbaar is.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:
Als contractmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het contract met de klant.
Vragen en verzoeken van de klant komen bij jou binnen en jij zorgt ervoor dat de klant tijdig terugkoppeling krijgt. Deze werkorders zet jij door naar de juiste afdeling en jij blijft monitoren of deze verzoeken worden opgepakt. Wanneer klussen zijn afgerond sluit je deze af en zorg je voor een juiste facturatie. Ook verzorg jij de administratie ten behoeve van de klantcontroles en stel jij voor het management en de klant rapportages op. Daarnaast ondersteun jij het contractteam breed bij secretariële werkzaamheden. In jouw rol kun je prima prioriteiten stellen en kun je snel schakelen.

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor:

 • Het maken van calculaties;
 • Het registreren, beheren en bewaken van aanvullende opdrachten;
 • Toegangsbeheer;

In deze functie ben jij ook het aanspreekpunt voor andere partijen die werkzaamheden willen verrichten op en rond het spoor, waar deze organisatie verantwoordelijk voor zijn. De aanvragen voor deze werkzaamheden komen bij jou binnen, jij behandelt deze verzoeken en plant deze indien mogelijk in. Je onderhoudt hierover ook contact met het veiligheidsbureau, zodat wij te allen tijde weten wie er werkzaam is op het spoor.

Voor deze functie beschik je over een afgeronde MBO-4 opleiding Secretarieel, Administratief en/of Commercieel.
Heb jij al een aantal jaar ervaring met het maken van planningen in een relevante commerciële administratieve omgeving dan is dat een pré!

 • Jij bent proactief, secuur en zelfstandig en vindt het fijn om met je collega’s samen te werken.
 • Je bent flexibel en niet bang om andere aan te spreken op hun verantwoordelijkheden.
 • Daarnaast ben je erg resultaat- en klantgericht.
 • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam.

Bij VolkerRail werken er 1200 betrokken collega’s aan een duurzame toekomst van de Nederlandse infrastructuur. Van oorsprong zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van het spoor. Dit onderhoud doen ze bijvoorbeeld rondom grote steden als Rotterdam en Amsterdam. Bij project ZwolleSpoort realiseren ze de nieuwbouw rondom Zwolle. Inmiddels doen ze veel meer dan alleen spoor. Zo voeren ze ook werk uit aan sluizen, tunnels en bruggen. Dit doet VolkerRail onder andere aan de Waalbrug en aan de Van Brienenoordbrug. Daarnaast werken ze op Schiphol aan passagiersbruggen en lichtmasten. Daarbij maken ze onderscheid tussen service en onderhoud en projecten. Kortdurende projecten van een week of 8 en langdurige projecten van soms wel meer dan een jaar.

Jouw inzet waardeert VolkerRail enorm, dus dit is wat daar tegenover staat:

 • Een salaris van € 2.200,00 tot € 3.000,00 bruto per maand, afhankelijk van je opleidingsniveau, kennis en ervaring én daar komt ook nog vakantiegeld bij!;
 • Genoeg ruimte en vrijheid voor eigen inbreng;
 • Een tijdelijke baan vanaf 1 april t/m 1 oktober 2021 (i.v.m. tijdelijke vervanging);
 • Je komt te werken in een prettige en informele werkomgeving.