Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Financieel medewerker

ASA Utrecht

Standplaats
Hoofddorp
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Financieel
Vacaturenummer
1604001044

Wij zijn per direct op zoek naar een financieel administratief medewerker voor 36-40 uur per week. Wil jij het finance team van onze opdrachtgever komen versterken? Lees dan snel verder!
Als financieel administratief medewerker houd je je bezig met het inboeken van inkoopfacturen. Ook maak je de verkoopfacturen verzendklaar voor de klant. De eerste twee weken van elke maand ligt de druk vooral het hoogst op de financiele afdeling. De overige weken van de maand kan het zijn dat je andere afdelingen administratief ondersteunt. Na verloop van tijd kan jouw takenpakket uitgebreid worden.

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Je bent zorgvuldig en secuur
  • Je wilt graag leren en maakt werkzaamheden snel eigen
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden

Voor een opdrachtgever in Hoofddorp zoeken wij een financieel medewerker. Het betreft een informeel en jong bedrijf waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.

- Een salaris van 11,- per uur - 8% vakantiegeld

  • een fulltime functie - Een informele werkomgeving - Goed bereikbaar met het ov - Een tijdelijk dienstverband voor 6 maanden met optie tot verlenging