Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Financieel medewerker (assistent)

ASA Onderwijs

Standplaats
Venray
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1627001190

Wil jij je financiële carrière starten bij een groot internationaal bedrijf? Lees dan verder!
Onze klant geeft jou de kans om als starter te groeien en onderdeel te worden van het financiële team in Venray. Ben jij tussen de 30-40 uur per week beschikbaar, op zoek naar een professionele werkomgeving met een positieve werksfeer en vind je het niet erg om een mooi salaris te verdienen? Dan is deze functie wellicht geschikt voor jou!

Je start als financieel assistent (kan zowel parttime als fulltime) en je wordt onderdeel van het financiële team dat bestaat uit 5 andere collega's.
De hoofdactiviteiten en verantwoordelijkheden van het team zijn o.a. budgetten, forecasts en analyses opstellen, rapportages maken, intercompany transfer pricing berekenen en opzetten, administratieve verwerking van uitzendkrachtkosten, het factureren van verzendingen en statistische aangiftes voor diverse landen.

Als financieel assistent ga je ondersteunen in bovenstaande verantwoordelijkheden, voornamelijk in de facturatie en op administratief gebied.

Je bent op zoek naar een startersfunctie waar je jezelf kan en mag ontwikkelen. Daarnaast ben je een teamplayer met een hands-on mentaliteit. Je beheerst zowel de Engelse en de Nederlandse taal goed en daarnaast blink je uit in Excel.

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur een financiële opleiding, denk hierbij aan bijvoorbeeld accounting of bedrijfsadministratie. Heb jij geen afgeronde HBO maar heb je wel een aantal jaar relevante werkervaring en interesse? Dit is bespreekbaar, van belang is dat je wel HBO werk- en denkniveau hebt. Je bent beschikbaar tussen de 30 -40 uur per week.

Het bedrijf is een internationale beursgenoteerde organisatie met een eigen ontwikkeling en distributie van hoogwaardige producten ten behoeve van gewichtsbeheersing en persoonlijke verzorging. Een verkoopteam van meer dan 3 miljoen onafhankelijke members verkoopt de producten in meer dan 90 landen wereldwijd.
In Venray is het EMEA distributiecentrum (EDC) gevestigd, met 260 medewerkers wordt er zorg gedragen voor de distributie naar individuele members binnen Europa en naar andere distributiecentra wereldwijd.

Je werklocatie is Venray, goed bereikbaar vanuit Tegelen, Helmond, Weert, Boxtel en Venlo.

Werken binnen een internationale organisatie met een informele maar professionele werksfeer. Plezier in je werk staat voorop, een positieve bedrijfscultuur, persoonlijke aandacht, waardering, open communicatie, respect en collegialiteit staan hierbij centraal.

Salarisindicatie: 2600-3400 afhankelijk van je werkervaring.

Het betreft een functie voor 12 maanden.

Bij interesse ontvang ik graag je sollicitatie via de website.