Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Flexibel werk in weekend en overdag in logistiek!

ASA Tilburg

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1611000495

Geen vast rooster, lekker bijverdienen, nieuwe mensen leren kennen? Dan moet je bij ASA zijn! Als flexwerker werk jij waar en wanneer je wil. Ideaal in combinatie met school! Tevens kan je ook een kijkje nemen in de keuken van veel verschillende bedrijven.

Wie ben je?Ben jij minimaal één keer per week in het weekend beschikbaar en één keer per week doordeweeks solliciteer dan nu direct! Dat kan door te klikken op de solliciteer-knop.

Je bent woonachtig in omgeving Tilburg, Breda of Den Bosch,

Over het bedrijfASA is het grootste en leukste uitzendbureau voor studenten en young professionals. Bij ASA zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo hebben wij een oplossing voor studenten en Young Professionals in iedere fase van hun studie en/of carrière. Ben je eerstejaarsstudent en heb je geen tijd voor een vaste (bij)baan? Meld je aan als oproepkracht. Zit je in het derde jaar van je studie en zou je graag al relevante werkervaring op willen doen? Vind via ASA die studie gerelateerde bijbaan die jouw een stapje voor geeft op je CV! Ben je afgestudeerd? Kom ons vertellen wie je bent en wat je zoekt en ASA zoekt te perfecte startersfunctie voor jou!

Wat bieden wij jou?

  • Flexibiliteit over jouw werkdagen en werkplekken
  • Erg divers werk
  • Nieuwe leuke mensen leren kennen
  • Tijdelijk of vast werk