Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Flexibele (bij)baan / studentenbaan I Parttime

ASA Maastricht

Standplaats
Maastricht
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
8
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1617000551

Verdwaald op zoek naar je collegezaal, als haringen in een tonnetje in de trein, een overkill aan nieuwe namen en nu al een tekort aan geld? Gefeliciteerd! Je hebt de eerste weken van je studie overleefd. Nu kun je dit heugelijke feit vieren met een biertje in de kroeg, maar zoals gezegd kost het studentenleven geld, VEEL geld! Al die coffee to go’s, broodjes uit de kantine en al die gezellige etentjes en stapavonden met je nieuwe studievrienden tikken toch aardig aan. En die opleiding en studieboeken krijg je al helemaal niet cadeau…

Nu lijkt het misschien of het studentenleven je financiële ondergang gaat betekenen, maar niks is minder waar. Wij zorgen voor de leukste (bij)banen tijdens jouw hele studieperiode én daarna, dus geld (verdienen) is geen probleem. Zo kun je bij ons:

  • Werken wanneer het jou uitkomt;
  • Per week uitbetaald krijgen, maar ook sparen: bij elke dienst bouw je vakantiegeld én vakantie-uren op;
  • Werken bij verschillende bedrijven of juist bij één bedrijf die jij het leukst vindt;
  • Werken in een gaaf team met andere ASA toppers;
  • Tips krijgen over solliciteren en het maken van je CV.

Wil je meer weten over hoe je een (bij)baan het best met je studie kunt combineren? Laat dan je gegevens achter! Wij nemen contact met je op en kijken graag samen met jou naar de verschillende mogelijkheden.

Schrijf je NU in bij ASA Maastricht en start direct met geld verdienen!

Wij bieden alle studenten in Maastricht een flexibele studentenbaan.

Geen student maar wel op zoek naar een flexibele (bij)baan? Ook dan zijn we op zoek naar jou dus laat vooral je gegevens achter.

Wanneer je jouw gegevens achterlaat benadert ASA jou telefonisch om samen te kijken naar het banenaanbod. Uiteraard kun je je elk gewenst moment uitschrijven. Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen en onze vacatures staan dan ook voor iedereen open!