Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Flexpool Eindhoven

ASA Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
16
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1610000941

Ga jij weer verder met je studie of huidige baan? En ben jij op zoek naar iets wat goed te combineren is met een studie of huidige baan? Dan heeft ASA het perfecte aanbod voor jou!

Voor onze Flexpool in Eindhoven zijn wij op zoek naar enthousiaste, nieuwe werknemers die aan de slag willen in de horeca, winkel, magazijn of schoonmaak. Wekelijks ontvang jij meldingen van onze App met beschikbare shifts en met een klik op de knop sta jij ingepland bij een van onze grote opdrachtgevers. Heb jij een weekje geen behoefte om te werken? Dan negeer je de meldingen en word je niet ingepland.

Dus je werkt waar en wanneer jij wilt!

 • Je kunt wekelijks je beschikbaarheid doorgeven in onze App (minimaal 2 dagen);
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding of bent nog bezig met een HBO studie;
 • Je bent woonachtig in Eindhoven of omgeving.

ASA werkt met meerdere bedrijven samen in verschillende branches. Hierbij kan je denken aan bedrijven in de logistiek, schoonmaak, retail, horeca. Dit is nog maar een klein gedeelte van wat ASA te bieden heeft! Naast de vaste bedrijven waar ASA mee samen werkt, hebben we ook regelmatig projecten waar je tijdelijk werk hebt.

Omdat wij het erg leuk vinden dat je voor ons wilt gaan werken, hebben we het volgende voor jou geregeld:

 • Bruto uurloon afhankelijk van de opdrachtgever, maar tenminste:
  17 jaar: €3,73
  18 jaar: €4,72
  19 jaar: €5,67
  20 jaar: €7,55
  21 jaaren ouder: €9,44
 • We reserveren je vakantieuren (10%) en vakantiegeld (8%) zodat je tijdens je vóór je vakantie ook nog extra krijgt uitbetaald!
 • Een wekelijks rooster aangepast op jouw beschikbaarheid
 • Vandaag gewerkt= volgende week je geld