Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Front Office Receptionist(e) Samsung

ASA Hospitality

Standplaats
Luchthaven Schiphol
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1626000429

Receptionist(e) / Front Office medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging in Schiphol? ASA Hospitality is op zoek naar een receptionist(e) voor Samsung locatie Schiphol.
In de functie van receptionist(e) ben je het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers bij de receptie. Jij zorgt ervoor dat elke bezoeker wordt ontvangen met een glimlach en de beste service. Naast het ontvangst van de bezoekers reserveer je de meeting ruimtes met eventueel benodigdheden. Hierbij kan je denken aan het verzorgen van de catering en het audiovisuele apparatuur. Als laatste regel je het vervoer, de accommodaties en de vluchten voor de werknemers van Samsung en handel je de administratieve zaken af.
Al met al een afwisselende functie op een dynamische locatie. De werktijden liggen tussen 08:00 – 16:30 uur of van 09:00 – 17:30 uur.

Gasten worden blij van jou vriendelijke houding. Je komt te werken in een omgeving waar veel deadlines gehaald moeten worden. Jouw collega’s en de gasten van Samsung kunnen daarom altijd op jou rekenen. Je werkt samen met het facility team en bemand de front office met een collega receptionist(e).

 • Je hebt een Hospitality gerichte houding en laat de gasten zich thuis voelen;
 • Je bent zowel mondeling en schriftelijk goed in Nederlands en Engels;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheid gevoel;
 • Je bent een multitasker en staat sterk in je schoenen;
 • Je bent flexibil ingesteld en kan snel schakelen;
 • Jij bent in het bezit van een MBO diploma in de richting van administratie, facility en/of hospitality;
 • Jij hebt aantoonbare ervaring in een functie als receptionist(e) of vergelijkbare functie;
 • Je bent beschikbaar vanaf juni.

Dromen kennen geen grenzen. Samsung Electronics vindt de wereld van morgen opnieuw uit in een streven om onze levens beter en gelukkiger te maken. Sinds de oprichting is Samsung Electronics uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend IT-bedrijf met meer dan 200 dochterondernemingen.
Samsung Electronics levert apparatuur voor in huis, zoals tv’s, beeldschermen, wasmachines en koelkasten. Maar Samsung maakt ook producten voor mobiele communicatie zoals smartphones en tablets. Bovendien blijft Samsung ook een betrouwbare leverancier van elektronische onderdelen. Samsung is continue bezig met het verbeteren van de internationale gemeenschap door te streven naar baanbrekende innovaties en meerwaarde voor de klanten en partners.
De locatie van Samsung Electronisch Schiphol is alleen met het openbaar Vervoer bereikbaar. Schiphol is goed bereikbaar met de trein of de bus vanuit diverse grote steden: Amsterdam, Almere, Alkmaar, Leiden en Haarlem.

 • Werk op een internationale locatie;
 • Dynamische functie met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Een moderne werkplek waarin facility hoog in het faam staat;
 • Je wordt een onderdeel van Samsung en mag mee naar de leukste (interne) events;
 • Vast werk fulltime
 • Volledige reiskostenvergoeding o.b.v. openbaar vervoer;
 • Een bruto salaris tussen €1750 - €1950.