Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Geen stress orderpicker parttime

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
20
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1609001026

Zoek jij een perfect te combineren (bij)baan naast je studie of andere bezigheden? Zoek dan niet verder. Briggs & Stratton is een groot distributiecentrum gericht op grasmaaieronderdelen waar jij aan de slag gaat met het inruimen en orderpicken van producten.

Zie jij het al voor je? Studeren, stappen, sporten, maar ook wat geld verdienen natuurlijk. Bij Briggs & Stratton pick jij je orders je van 7:00 tot 12:15 of van 14:00 tot 19:15. Wel doorwerken, maar geen targets... dus geen stress!. Hoezo ik kan niet werken? In de ochtend college dan pak je een middagdienst en vica versa!

Wanneer jij een baan zoekt voor een aantal jaren, bijvoorbeeld tijdens jouw studie, dan kan je ook nog eens doorgroeien naar een salaris van €12,44 per uur.
Maar oké? Wat houdt dat orderpicken dan in? Je begint je dag bij Briggs & Stratton wanneer de floormanager uitleg heeft gegeven over de taken van de dag. Je pakt je scanner, een karretje en gaat de eerste order van de dag lopen. Je loopt naar de locatie G4-0045 en pakt 10 verbindingsstukjes. Vervolgens leg je ze in de kar en loopt verder naar het volgende product. Wanneer jij je order compleet hebt loop je naar het inpakstation om alles in te pakken en te labelen. Je legt de doos op de band en klaar! Next order please!

Je houdt van flexibiliteit en houdt van werken op een eerlijk en goed tempo met mensen tussen de 20 en 28. Wat vinden wij dan belangrijk?

  • Je kan minimaal 2 diensten per week werken voor minimaal een half jaar. Je kan 10 uur per week werken maar bijvoorbeeld ook 25.
  • Je woont in Nijmegen of omstreken
  • Je bent per direct beschikbaar

Heel relaxed is dat jij per week je beschikbaarheid kan opgeven. Dit betekent dat jij super flexibel bent!

Briggs & Stratton is gevestigd in Bijsterhuizen (vlakbij Nijmegen) en is specialist in grasmaaieronderdelen. In Bijsterhuizen is één van de grootste distributiecentra ter wereld gevestigd. Briggs & Stratton levert vanuit hier onderdelen in Europa, Azië en Noord-Afrika

Een flexibele (bij)baan voor langere tijd waarin jij ook flink kan groeien in salaris. Zo wordt jij beloond bij 400, 800 en 1500 uur. Check de lonen hieronder.

Lft Basis +400 +800 +1500
18 €5,13 €6,13 €7,13 €8,13
19 €6,13 €7,13 €8,13 €9,13
20 €7,55 €8,55 €9,55 €10,55
21+ €9,44 €10,44 €11,44 €12,44

Dacht je dat dit alles was? Hmmm nee... ook krijg jij

  • wekelijkse uitbetaling
  • 10% vakantieuren en 8% vakantiegeld bovenop jouw salaris
  • super flexibel werkrooster
  • Een luxe bierpakket wanneer jij samen met een vriend bij Briggs & Stratton gaat werken!

Zin om aan de slag te gaan? Solliciteer of bel naar 024-3240044 en vraag naar Ramon.