Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Horeca chief @ Apenheul!

ASA Apenheul

Standplaats
Apeldoorn
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1AV0012012

Als parttime of fulltime horeca chief ben jij de ruggengraat van Apenheul. Jij zorgt er samen met je team voor dat al onze horecagelegenheden draaiende blijven. Dit maak jij mogelijk door het overzicht te bewaren in de hectiek, je straalt rust en vertrouwen uit naar onze flexkrachten terwijl je ze aanstuurt. Je werkt op verschillende horecagelegenheden; elke dag is weer anders! En dit doe je ook nog eens op een van de meest inspirende locaties van Nederland tussen meer 300 verschillende apen.

Hoe ziet de dag er voor jou uit?
In het begin van de dag zijn er een aantal nieuwe medewerkers die jij gaat inwerken bij de counter. Je legt hen alle werkzaamheden uit, maar nog belangrijker je laat hen jouw enthousiasme voor Apenheul zien! Verderop de dag spring je bij de keuken. Het loopt nog niet zo lekker en je helpt de broodjes mee te smeren. Daarbij coach je hen hoe ze de rest van de dag wel op tempo kunnen blijven.

Bij Apenheul werken betekent veel variatie. Zo kan het zijn dat je midden op de dag op een andere horecagelegenheid kan staan: een koffietentje, een groot restaurant of sta je mee te helpen bij onze ijscorner naast de orang-oetans. Aan het eind van de dag help je de collega's met schoonmaken en delegeer je de taken aan de flexkrachten. Het gezelligste moment van de dag! Je bespreekt met je leidinggevende wat er goed ging en wat er beter kon die dag.

Je bent allround, dus je zal ook af en toe worden ingezet bij de bezoekersservice en souvenirshop. Dus nog meer afwisseling en een geweldige plek om te werken! Flexibiliteit is binnen deze functie belangrijk. Jij bent op verschillende plekken inzetbaar. Daarom bouw je ook levenslange ervaring op in de hospitality en horeca.
Vanaf 9 maart beginnen we met een erg leuk en inspirend trainingsprogramma en hebben we daarna een grote kick off met alle medewerkers van Apenheul. Kortom, een groot feestje! Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden (32-40u)

Ben je net zo sterk in leidinggeven als onze gorilla-leider Bao Bao en is jouw enthousiasme aanstekelijk? Solliciteer dan direct!

  • Minimaal MBO denkniveau;
  • Je hebt dé skills in de horeca en ambities om leiding te geven - (ervaring is niet verplicht);
  • Stress komt niet voor in jouw vocabulaire;
  • Je bent net zo enthousiast en energiek als onze doodshoofdapen;
  • Je bent een voorbeeldfunctie voor onze flexkrachten;
  • Je bent zowel doordeweeks als in het weekend flexibel inzetbaar (32-40u).

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark in Apeldoorn. Jaarlijks beleven zo’n 500.000 bezoekers hier een onvergetelijke dag uit. Tussen de loslopende apen leren ze meer over de apen en hun soortgenoten in het wild. Zo stimuleert Apenheul liefde voor dieren en natuur. Bovendien zet het Apenheul Natuurbehoudfonds zich wereldwijd in voor de bescherming van apen en hun leefgebieden in het wild.

● Bruto uurloon is €10,43 bij 21+
● Reiskostenvergoeding: 0-10 km. €0,10 cent per km. / 10-15 km. €0,19 cent per km;
● Je werkt op een van de meest inspirerende plekken in Nederland tussen meer dan 300 verschillende apen;
● Een organisatie met een ''gouden'' green key logo. We zijn dus koploper op het gebied van duurzaamheid;
● Je bouwt levenslange ervaring op in de horeca en hospitality. Bij Apenheul leer je echt wat hostmanship is;
● We durven gerust te stellen dat we de gezelligste collega's hebben ;-)
● Super leuke feestjes en teambuildingsactiviteiten. Zo hadden we vorig jaar een tof zomerfeest met jungle als thema!
● Je kunt je planning altijd inzien via de online app.

Heb je meer leidinggevende ervaring? Neem dan een kijkje bij onze supervisor horeca vacature!