Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Horeca Medewerker Parttime

ASA Amsterdam

Standplaats
Luchthaven Schiphol
Opleidingsniveau
MBO 3/4
Uren per week
24
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1AV0047242

Is werken op Schiphol altijd een droom van jou geweest en vind je werken in de horeca onwijs leuk? Wacht dan niet langer om een leuk team op Schiphol te komen versterken! Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers die enthousiast zijn om weer aan de slag te gaan. Op Schiphol is geen enkele dag hetzelfde en kom je in contact met passagiers die over de hele wereld naar of via Nederland vliegen.

Bij welk horeca concept van HMShost je komt te werken zullen we samen gaan bekijken. Je kan denken aan La, Place, Burger King, Starbucks en nog heel veel meer. Waar je ook zal komen te werken, het zal altijd in een leuk en diverse team zijn waarmee je samen de gewenste doelen weet te halen en dat je de reizigers de beste service weet te verlenen.

Om aan de slag te kunnen als horeca medewerker op Schiphol is het niet vereist om horeca ervaring te hebben. Dit kan namelijk worden aangeleerd. Mocht je al wel ervaring hebben in de horeca, dan is dit natuurlijk mooi meegenomen! Het belangrijkste is dat je een doorzetter bent, stressbestendig bent ingesteld, proactief bent en natuurlijk enthousiast. Verder:

 • Kun je goed in teamverband werken
 • Ben je flexibel inzetbaar durende de gehele week
 • Heb je een goede bereikbaarheid naar Schiphol

Voordat je op Schiphol mag gaan beginnen is er een Schipholpas nodig. Dit is omdat je achter de douane komt te werken. Het aanvragen van deze pas is onderdeel van de procedure en zullen wij de aanvraag regelen, maar dat kan alleen als je de afgelopen 8 jaar aaneengesloten bij een Nederlandse gemeente ingeschreven hebt gestaan.

ASA is de HR partner van HMShost op Schiphol. Met ongeveer 80 horecaconcepten en meer dan 2,000 collega’s is Schiphol een van de grotere horecabranches in Nederland. Schiphol is dan natuurlijk ook de plek waar je zoveel verschillende mensen tegenkomt. Alle nationaliteiten, vakantiegangers, zakenreizigers maar ook iedereen die langskomt om anderen op te halen of weg te brengen.

Op Schiphol zal je in een enthousiast team komen te werken en bij een van de vele horeca concepten. Dit kan zowel een LEON, Sandwichbar of bij de Amsterdam Bread Company zijn.

Schiphol is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit diverse grote steden zoals Amsterdam, Haarlem, Almere en Leiden.

Werken in een leuk team op een onwijs leuke locatie!

 • Parttime werk. Ben je fulltime beschikbaar? Dan horen wij dat natuurlijk graag!;
 • Tijdelijk dienstverband gedurende de zomervakantie (juli en augustus);
 • Lekker bijverdienen met een goed uurloon (21 jaar en ouder €10,93) - €1901.82 bij een fulltime dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding
 • Bij een nachtdienst, krijg je toeslag op je gewerkte uren
 • Je krijgt personeelskorting bij HMSHost horeca concepten op een lunch of diner tijdens je dienst
 • Wekelijkse of 4-wekelijkse uitbetaling mogelijk
 • Je bouwt verlofdagen op en krijgt 8,33% vakantiegeld

Denk je ook; dit is echt iets voor mij?! Solliciteer dan direct hieronder en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!