Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Hospitality Medewerker Parttime

ASA Hospitality

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
8
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1626000413

Bezit jij de hospitality mindset en ben je op zoek naar een afwisselende baan in de horeca en catering? Dan is dit wat voor jou! Wij zijn namelijk opzoek naar hospitality medewerkers voor verschillende bedrijven, restaurants en evenementen in Amsterdam en omgeving. Hierbij kan je denken aan cateringmedewerker bij HMSHost op Schiphol, horeca medewerker bij de Johan Cruijff Arena of host / hostess bij NEMO Science Museum.

Jij bent een hospitality medewerker met een hands on mentaliteit. Jij bent gastvrij, commercieel ingesteld en hebt een pro actieve houding naar gasten. Verder:

  • weet jij hoe je een gast te woord staat en ze een fijne ochtend, middag of avond bezorgt;
  • ben je flexibel ingesteld en ben je bereidt naar diverse locaties in Amsterdam te reizen;
  • kan jij werken onder druk en toch vriendelijke blijven;

De werkzaamheden verschillen per locatie. Hierbij kan je denken aan medewerker bediening, bar of garderobemedewerker. Tijdens het gesprek bespreken we wat het beste bij jou past.
Voor deze functie heb je geen ervaring nodig, maar bezit je wel bovenstaande? Dan geven wij jou een gratis horecatraining, waardoor jij zelfverzekerd bent om je eerste horeca dienst te draaien.

Je gaat via ASA Hospitality aan de slag bij verschillende bedrijven in Amsterdam en omgeving. Hierbij kan je denken aan Soldaat van Oranje - de musical, de Johan Cruijff Arena en de business lounge op Schiphol. Het is maar net wat jou het meest aanspreekt en waar jij het fijn vindt om te werken. Bij ASA Hospitality kun je flexibel aan de slag. Dit houdt in dat je zelf kan inplannen welke dagen je wilt werken en hoeveel. Je zou eventueel ook bij verschillende bedrijven aan de slag kunnen.

  • Een goed én wekelijks salaris (tussen €9,68 en €11,- per uur)
  • Afwisseling in diensten in Amsterdam en omgeving
  • Parttime functie
  • Flexibiliteit om zelf aan te geven hoeveel jij wil werken
  • Indien nodig een gratis horecatraining
  • Wekelijkse uitbetaling, dus je hoeft nooit lang te wachten op je loon.