Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Hospitality medewerk(st)er bij een Internationaal bekende organisatie

ASA Professionals Noord

Standplaats
Amsterdam-Zuidoost
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1628000767

Wil jij graag werken op een Internationaal bekende locatie met afwisselende werkzaamheden en gezellige collega's en ben je op zoek naar een flexibele (fulltime) baan voor 40 uur per week?

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een servicemedewerker die op de Facilitaire en op de Hospitality desk werkzaam zal zijn.
In deze afwisselende functie heb je veel contact met bezoekers van verschillende evenementen die plaatsvinden aan de ontvangstbalie. Je verwijst de bezoekers door naar bijvoorbeeld een rondleiding die gegeven wordt. Ook kunnen de bezoekers bij jou kaartjes kopen voor een wedstrijd/event. Daarnaast beantwoord je samen met jouw collega's vragen die via de e-mail binnenkomen of telefonisch.
Daarnaast biedt je ook facilitaire ondersteuning. Alle facilitaire aanvragen komen bij jou binnen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en relaties. Dit kunnen meldingen/vragen zijn van externe partijen over verbouwingen/reparaties binnen de organisatie.

In deze functie werk je samen in een team met gezellige collega's op een inspirerende omgeving.
Bij interesse in de functie kom ik graag met jou in contact!

  • Afgeronde MBO opleiding;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Kennis van Microsoft Office;
  • Bereid om wisselende diensten te werken.
  • Je bent enthousiast en neemt een gezonde dosis humor mee!

Onze opdrachtgever is actief in de sport en is een (inter)nationaal bekende locatie van diverse feesten. De locatie is perfect te bereiken met het Openbaar Vervoer vanuit alle grote plaatsen/locaties zoals; Schiphol, Leiden, Hoofddorp en Utrecht.

Naast een flexibele baan in een dynamische wereld krijg je het volgende:

  • Een goed basissalaris tussen € 1.900,- en € 2.200,- o.b.v. een 40 urige werkweek;
  • Reiskostenvergoeding. (Reizen met het OV wordt volledig vergoed)
  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een contract vanuit de opdrachtgever;
  • Je komt te werken op een gezellige afdeling in een informeel team