Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Host / Hostess Johan Cruijff Arena Parttime (16 uur)

ASA Hospitality

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
0
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1626000379

Host / Hostess worden bij de meest sportieve locatie van Amsterdam en werken wanneer het jou uitkomt? Kom werken bij de Johan Cruijff Arena! Als Host / Hostess tijdens evenementen zoals Eredivisie wedstrijden, congressen en andere feesten en partijen zijn wij op zoek naar flexibele Parttime Evenementen Medewerkers. De werkzaamheden zijn afwisselend en elke dag is anders! Je kunt bijvoorbeeld worden ingezet als Horeca gastvrouw / gastheer waarbij je gasten ontvangt, tijdens een lunch / diner buffet of een uitgeserveerd 3 of 4 gangen diner voor een groot Internationaal bedrijf. Tijdens de wedstrijden wordt je ingezet als barkeeper waarbij je de lekkerste drankjes maakt voor bijvoorbeeld de sponsoren van Ajax. Kortom: een afwisselende baan op een dynamische locatie waarbij jij bepaald wanneer je werkt!

Wij zijn op zoeknaar enthousiaste Horeca Toppers!
Verder:

 • Kun jij goed werken in teamverband
 • Spreek jij Nederlands en kun je jezelf verstaanbaar maken in het Engels
 • Heb je passie voor het Hospitality vak en weet je wat gastvrijheid is.
 • Weet je van aanpakken en heb je oog voor detail
 • Help je graag met het creëren van een geluksgevoel dat sterk genoeg is voor de gasten om mee naar huis te nemen en te delen met hun omgeving.
 • Horeca ervaring is een pré

Geen Horeca ervaring? Wij organiseren een Horeca training waarbij we je alle kneepjes van het Horeca vak aanleren!

Je gaat aan de slag voor Maison van den Boer, elk jaarverzorgt Maison van den Boer zo'n 4.000 private, corporate en public events opde leukste locaties in Amsterdam. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot degrootste partycateraar van Amsterdam. Qua locaties kun je denken aan: Het Stedelijk Museum, de Beurs van Berlage, HetConcertgebouw Koninklijk instituut voor de Tropen en de Johan Cruijff Arena. Van klein familiebedrijf zijn ze uitgegroeid tot een full-serviceevenementenbureau waarbij gastvrijheid voorop staat. Naast het feit dat elkegast zich welkom en gezien moet voelen, zorgt Maison van den Boer ervoor iederdetail klopt, creëren van een geluksgevoel dat sterk genoeg is om mee naar huiste nemen en te delen.

 • Werken wanneer jij beschikbaar bent
 • Wekelijkse uitbetaling mogelijk
 • Goed bijverdienen; vanaf 21 jaar is het uurloon €10,04
 • Werken op de mooiste locaties van Amsterdam tijdens de grootste / leukste events
 • Vast werk voor onbepaalde tijd
 • Horeca training (indien nodig)