Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

HR stage bij ICT bedrijf parttime

SP ASA Young Talent Factory

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Stagiaire
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0022793

Ja, de stageperiode zit er al weer aan te komen. Kan jij niet wachten om te beginnen? Wij bij MYCB1 staan al te springen en willen je graag verwelkomen als onze nieuwe parttime hr stagiair!

Als hr stagiair ben jij, samen met het team, het eerste aanspreekpunt als het gaat over verschillende hr vraagstukken. Je krijgt bij deze stageplek de unieke kans om mee te werken als hr medewerker door het opstellen van verschillende werkprofielen en het voeren van adviesgesprekken. Ook ben je betrokken bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers en begeleid je zieke medewerkers. Dit betekent dat geen enkele dag hetzelfde zal zijn, maar voor jou is dat a piece of cake! Jij hebt namelijk een goed aanpassingsvermogen waardoor jij juist kan genieten van de verschillende werkzaamheden.

Verder is het handig dat jij als hr stagiair:

  • De hbo studie ‘Human Resource Management’ of soortgelijke studie volgt;
  • Energie haalt uit het werken met mensen en zorg wil bieden voor de juiste werkomstandigheden;
  • beschikt over een betrouwbare persoonlijkheid;
  • een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pre);
  • per week 32 uur beschikbaar bent voor een tijdsduur van 5 maanden;

MYCB1 (gevestigd in Amsterdam) is een data-gericht bedrijf in de ICT wereld die zorg biedt aan een bepaalde groep van patiënten. Deze patiënten hebben alleen medicatie voorgeschreven gekregen die geconcentreerd is op het op orde brengen van het endocannabinoïde systeem. MY staat voor een aanpak die gericht is op de patiënt en CB1 heeft te maken met de canabinoïde receptor type-1, wat bepaalde farmacologische effecten reguleert van medicinale cannabis.

  • Voldoende flexibiliteit en ruimte om te werken aan jouw eigen projecten/schoolopdrachten waarbij je wordt begeleid door security professionals;
  • Diverse werkzaamheden zodat geen enkele dag hetzelfde is;
  • Een vergoeding van 350,- per maand;
  • Relevante ervaring bij een ICT bedrijf;
  • Jouw eigen laptop, tablet en werk tas.

Heb jij energie gekregen bij het lezen van deze vacature en heb je nu al zin om te beginnen? Stuur dan jouw motivatie en cv zodat wij zo snel mogelijk contact met jou op kunnen nemen!