Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

HR Stage I administratief

ASA Utrecht

Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
MBO 3/4
Uren per week
32
Dienstverband
Stagiaire
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0031176

Ben jij op zoek naar een stageplek bij een uitzendbureau? En wil je graag ervaring opdoen met recruitment en alle taken die daar bij horen? Dan zit je bij ASA goed. We zoeken een stagiaire die voor minimaal 5 maanden kan meedraaien in ons kleine, maar oh zo gezellige team in Utrecht.

Naast plannen, werven, selecteren én binnenhalen van nieuwe opdrachten, is het ook heel belangrijk dat we onze personeelsadministratie op orde hebben. Daar ga jij een grote rol in spelen. Je kunt ons ondersteunen in:

 • het controleren van dossiers;
 • poulebeheer en het onderhouden van contact met uitzendkrachten;
 • het aannemen van de telefoon;
 • het afhandelen van mails;
 • het meedenken over hoe we onze doelgroepen het beste kunnen bereiken (jouw frisse blik zeg maar);
  Heb jij het in je om in een snel veranderende omgeving je aandacht en concentratie te houden? Hou jij je hoofd koel? Dan is stage lopen bij ASA ‘the place to be’!

 • je volgt een mbo niveau 3 of 4 opleiding in een commerciële/administratieve/HR/juridische richting;
 • je bent minimaal 5 maanden fulltime beschikbaar als stagiair;
 • je bent flexibel: het ene moment controleer je een dossier op compleetheid, het andere moment bel je de poule van uitzendkrachten voor een spoedklus bij 1 van onze klanten;
 • je woont in de nabije omgeving van Utrecht;
 • je hebt een ‘doe’ mentaliteit!

ASA is het leukste uitzendbureau voor studenten en (young) professionals. Jong talent vindt via ons een (studie gerelateerde) bijbaan, traineeship of startersfunctie om geld te verdienen en de eerste stappen te zetten in hun loopbaan. ASA durft zichzelf te zijn. Dat zie je terug in alle collega’s én uitzendkrachten. Daadkrachtig, gedreven, persoonlijk én een vleugje humor. Dat zijn wij. Al meer dan 50 jaar weten wij het talent uit de markt te halen en belangrijker, aan ons te binden. We leren onze kandidaten écht kennen en weten hierdoor wat hen drijft en motiveert. Lukt de invulling van een vacature niet op de normale manier? We vinden altijd een andere passende/creatieve oplossing! Daarnaast investeert ASA in digitalisering en innovatie. De wereld verandert en zo ook de wereld van Recruitment! ASA gaat daar in mee. Er wordt geïnvesteerd in online recruiters en er worden Growth Hackers opgeleid, om buiten de reguliere paden te kunnen recruiten.

De vestiging van ASA ligt in hartje Utrecht. Het team bestaat uit Herman, Nikky, Lesley, Sharon en Finn. Een super gezellig jong team die wel houden van een wel verdient borreltje op de vrijdagmiddag.

SOLLICITATIEPROCEDURE:
Nadat je met cv en motivatie hebt gesolliciteerd, nemen we jou sollicitatie in behandeling en beoordelen deze. Als wij raakvlakken zien, nemen we eerst telefonisch contact met je op. Voldoe je dan aan de gevraagde eisen, dan plannen we een eerste gesprek in met Lesley (stagebegeleider). Als we dan van beide kanten nog steeds positief zijn, dan maak je kennis met de rest van het team. Daarna hoor je of jij onze stagiaire wordt!

 • Geld, in de vorm van een stagevergoeding, want het studentenleven is al duur genoeg. De stagevergoeding van €250,- (40 uur) per maand;
 • een stageplek waar je veel ervaring opdoet op het gebied van administratie, commercie en communicatie;
 • workshops en trainingen waarin je het werken op een uitzendbureau leert;
 • toegang tot online trainingen om je ‘skills’ te ontwikkelen;
 • een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven;
 • een plekje in ons team: lekker samen lunchen en op vrijdags een borrel ter afsluiting van een succesvolle week.