Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Inhouse Consultant Soldaat van Oranje - de Musical

ASA Hospitality

Standplaats
Leiden
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0028750

Voor onze Hospitality vestiging zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een Consultant planner die o.a. verantwoordelijk wordt voor Soldaat van Oranje - de Musical. Spreekt dit je aan? Reageer dan snel!

Al sinds het begin van de productie Soldaat van Oranje – de Musical is ASA betrokken om door middel van de inzet van horeca- en theatermedewerkers de hele theaterproductie op rolletjes te laten lopen. Je werkt samen met een collega voor Soldaat van Oranje – de Musical in de Theater Hangaar in Katwijk.

Je werft enthousiaste medewerker die je kan toevoegen aan je flexpool en je verzorgt de planning hiervoor het gaat hier om horeca- en theaterpersoneel. Jij weet dan ook precies welke medewerkers op welk moment beschikbaar zijn om zo optimale plaatsingsmogelijkheden met een maximaal rendement bij de klant te creëren.

Je onderhoudt intensief contact met je flexpool en je weet snel te schakelen als er onverwacht een verandering plaatsvindt in de aanvraag. Om aan deze behoefte te voldoen weet jij altijd waar en hoe je jouw doelgroep kunt benaderen; social media, je eigen netwerk of misschien wel die ingang via je oude studentenvereniging. Daarnaast ben je als planner ook verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van je werkzaamheden, zodat de klant uit kan gaan van een foutloze facturatie en de medewerker op tijd zijn salaris ontvangt. Je kunt snel schakelen en stelt prioriteiten in een hectische werkomgeving.

Belangrijk om te weten is dat je een wekelijks wisselend werkrooster hebt, waarbij je ook in de avonden en weekenden werkt.

Voldoe jij aan onderstaande functie eisen? Reageer dan direct!

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Je bent parttime beschikbaar voor 32 uur per week;
 • Je bent aantoonbaar sterk in plannen en organiseren;
 • Je bent commercieel ingesteld en gaat graag op zoek naar een nieuw avontuur;
 • Affiniteit met het studentenleven;
 • Je bent een multitasker, schakelt snel en stelt prioriteiten in een hectische werkomgeving;
 • Enthousiasme, flair, daadkracht, durf en uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent flexibel ingesteld; werken met een dag- en avond rooster is voor jou geen probleem;
 • Je werkt voornamelijk in Katwijk, maar ook af en toe op de Hospitality vestiging in Leiden.

ASA is een uitzendbureau en marktleider in de arbeidsbemiddeling van flexmedewerkers naar de meest gewilde (bij)banen. We hebben 12 vestigingen verspreid door het land en toegang tot ruim 300.000 studenten.
ASA is geen doorsnee arbeidsbemiddelaar van studenten en Young professionals. Natuurlijk bemiddelen wij studenten naar bijbanen en starters naar hun eerste en tweede banen, maar we staan elke morgen op met een bijzondere missie. Onze missie is om de talenten van studenten en young professionals te versnellen in die zo belangrijke fase van hun leven. Dat fascineert ons. Wij willen hen sterker maken zodat ze een goede start maken in hun loopbaan en zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen

Heb je interesse of vragen reageer dan snel, we ontvangen graag je cv en motivatiebrief.

 • Je ontvangt een marktconform startsalaris afhankelijk van je relevante werkervaring. (Ook heb je in deze functie recht op onregelmatigheidstoeslag);
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald krijgt;
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen;
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen (tot 15 dagen per jaar), het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!
 • Een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken voor onze opdrachtgevers, flexkrachten en onszelf;
 • ASA stelt voor deze functie een auto ter beschikking;
 • Ontwikkelingskansen binnen USG People en natuurlijk super leuke & gemotiveerde collega’s!